Evo koji kućni ljubimac je idealan za vaš znak

Ljudi koji se odluče za nabavku nekog kućnog ljubimca obično gledaju da to bude neka životinja koja će se lepo „poklopiti“ ne samo sa njihovim stambenim uslovima nego i sa njihovim karakterom.

Jesu psi, mačke i ribice najčešći ljubimci u kući ali nije sve tako prosto, bar kada je horoskop u pitanju.

Postoje jasno određeni signali, znaci koji ukazuju na to kakve su nam životinje idealne za čuvanje.

Ovan

Energiju Ovna ne može ispratiti svaka životinja. Tako je za njih najbolje da imaju psa i to nekog ko je jako aktivan i ko se ne umara tako brzo poput buldoga recimo.

Bik

Mačke su idealne za Bikove jer ne traže puno brige, a u vrhu idealnih ljubimaca su i psi, po mogućstvu labradori i zlatni retriveri, poznati po svojoj privrženosti vlasniku i porodici.

Blizanac

Ovom znaku treba neka životinja koja će ispratiti njihov istraživački i duh spreman da se uvek s nekim uhvati u „intelektualni koštac“. Papagaji su tu bez premca.

Rak

Osećajni i brižni po prirodi, Rakovi mogu najviše uživati gledajući hrčke ili patuljaste zečeve kako se u svojim kavezima brinu o svojim partnerima ili porodici.

Lav

Sijamska mačka najviše će odgovarati karakteru Lava, a i koker španijel recimo. Ukoliko za to ima uslova, i držanje iguane može doći u obzir jer je egzotična i teška životinja za nabavku a Lav voli da se uvek prsi i dokazuje pred svima.

Devica

Ribice su idealne za znak koji ne voli nered u kući. Zahtevaju malo brige i uz odgovarajući akvarijum i filtere, eto Devicama dobre zabave. Mogu i psi ali samo oni kratkodlaki.

Vaga

Psi male veličine, po mogućstvu bele boje najviše će odgovarati velikim estetama poput Vaga. Može i neka lepa, rasna mačka.

Škorpija

Veliki psi poput hrtova, vučjaka ili haskija lepo bi išli uz Škorpije, jer u očima poseduju mističnost. Reptili poput leopard gekona ili kornjača takođe mogu ići uz Škorpije.

Strelac

Strelca niko ne može da uhvati „ni za glavu ni za rep“ pa će mu najviše odgovarati i takav ljubimac kojeg neće morati da pazi svakog sata. Idealne su kornjače ili ribice. Može i neki pas koji je spreman za pustolovine u režiji tipičnog Strelca.

Jarac

Velika persijska mačka ili veverica poput degua išla bi lepo sa Jarčevima. Vole i neobične a opet „velike“ ljubimce.

Vodolija

Za Vodolije ćete pogoditi iz prve – zna se ko može jedini pasovati takvom znaku čije je srednje ime ekscentričnost i nepredvidivost. Neka egzotična, atipična životinja – tarantule, zmije, morsko prase, nimfe ili fišeri (od ptica) pa čak i iguana.

Ribe

Njima trebaju nežne, male životinje koje će stalno maziti. Takve su naravno mačke ali i hrčci, leminzi, zečevi i morsko prase.

 

1 komentar
  1. Sunci

    Zivile sve zivotinje na svijetu..i svaka da uziva u svom zivotu i ni jedna da ne prolazi ni jednu tugu..ah..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike