Evo kome se dive horoskopski znaci

Znaci u Zodijaku imaju svoje favorite ali i one koje ne simpatišu mnogo.

Neki znaci će rado pokazati svima koji su mu „rivali“ simpatični i po čemu, dok će neki kriti ovu tajnu i duboko u sebi voleti ili mrzeti nekog drugog junaka horoskopa.

Evo kome se divi svaki od 12 znakova:

Ovan

Kako ovim znakom upravlja Mars, kod Ovna je sve sada i odmah. Zato se Dive disciplinovanoj Devici, moćnoj Škorpiji i rođenom vođi – Jarcu.

Bik

Oduševljen je diplomatijom Vage i sklonošću Strelca ka putovanjima i sticanju novca na jednostavniji i brži način od ostalih.

Blizanci

Mudra Škorpija i uporni Jarac su dva znaka kojima se nestrpljivi i veseli Blizanci potajno klanjaju.

Rak

Najviše vole Strelce i Vodolije zbog nepredvidivosti i mogućnosti da lakše od ostalih znakova uđu u neko društvo i „zagospodare“ njima smehom.

Lav

„Rogati“ znaci oduševljavaju Lava zbog brzine i upornosti, a Ribe zbog lepog pokazivanja osećanja i emocija.

Foto: DayronV/pixabay.com

Devica

Kako je Vodolija znak koji najlakše ostvaruje komunikaciju sa svima, i Devici najviše prija. Tu je i Ovan koje pripadnici ovog znaka obožavaju zbog neustrašivosti i opuštenosti koju Device nikad nemaju.

Vaga

Mirnoća i postojanost Bikova kao i snalažljivost Riba da opstanu u teškim uslovima i izvuku se iz nekih neprijatnih momenata, nešto je što Vage najviše cene kod drugih znakova.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku obožavaju Blizance zbog neopterećnosti i jednostavnosti „rukovanja“ životom. Vole i Ovna zbog duhovitosti i urođene buke koju proizvode dok pričaju.

Strelac

Vole Rakove zbog posvećenosti porodici i tradicionalnim vrednostima, kao i Bikove zbog stamenosti i biranju dobrih načina za sticanje životne sigurnosti.

Jarac

Najviše se dive Blizancima zbog lucidnog karaktera i optimizma koji oni nemaju „za izvoz“. Lavovi im takođe prijaju jer su jako strastveni, što nedostaje Jarčevima.

Vodolija

Obožavaju Rakove jer daju sve od srca i vole porodicu. Cene izuzetno i Device zbog marljivosti, preciznosti i želje da sve uvek bude sređeno „pod konac“.

Ribe

Dive se Vagama na lepoti i šarmantnosti, iako im to nikada neće pokazati. Takođe, Lavovi opčinjavaju Ribe zbog strastvenosti i samopouzdanja koje one i nemaju toliko mnogo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike