Nedeljni horoskop (od 25. do 31. decembra 2017. godine)

OVAN

Ukoliko planirate realizaciju nekog važnog poslovnog projekta, ovaj period vam je jako povoljan. Na emotivnom planu vas očekuje situacija ili-ili. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete odlično stanje u ovoj fazi. Moguće je da ćete imati veliki višak energije i da će vam svaka dodatna aktivnost veoma prijati. Bavite se sportom!

BIK

Možete da očekujete važna dešavanja na poslovnom planu, ali potrudite se da smanjite nervozu. Kada je u pitanju polje emocije, tačno znate sa kojom osobom želite da budete. Na polju zdravlja su mogući neki simptomi zbog stresa, preopterećeni ste i ne spavate kako treba. Takođe, treba da pazite i na kosti, kičmu, leđa i da se potrudite da nađete način opuštanja.

BLIZANCI

Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete poslovno biti maksimalno rasterećeni. Na ljubavnom planu očekuju vas jako lepa dešavanja sa osobom koja vam dolazi preko kruga prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalO da očekujete veće probleme. Povećajte unos magnezijuma koji blagotvorno deluje na vaš nervni sistem.

Foto: John StratfordCC BY 2.0

RAK

Nestrpljivi ste da neke poslove privedete kraju, žuri vam se iz brojnih razloga. Kada je u pitanju ljubav, imate neke lične nesigurnosti, ali na kraju ipak osvajate osobu koja vam se dopada. Na polju zdravlja mogući su problemi sa kostima i zglobovima, čuvajte se povreda i uganuća. Takođe, pazite na zube i desni koji su sada skloni većim problemima.

LAV

Možete da očekujete da ćete imati pozitivne odgovore na sva poslovna pitanja. Na polju ljubavi očekuje vas romantična situacija sa nekom osobom iz inostranstva. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas generalno povoljan period bez većih problema. S vremena na vreme su moguće manje tegobe vezane za cirkulaciju i vene.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete doneti neke veoma pozitivne odluke na poslovnom polju. Ljubavna situacija vam je generalno stabilna, uživate u lepim dešavanjima i strastima. Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog prekomerne upotrebe cigareta, alkohola ili nekih drugih poroka. Krajnje je vreme da menjate svoje nezdrave navike.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete značajne pomake. Na ljubavnom planu su moguće neke trzavice i svađe sa voljenom osobom. Po pitanju zdravlja očekuju vas hronični problemi sa urinarnim traktom i bubrezima, pojavom peska ili kamena kojoj ste inače skloni. Ženski pripadnici znaka mogu imati hormonalne promene.

ŠKORPIJA

Odličan je period za posao, uspećete da dođete do svih ciljeva koje sebi zacrtate! Ukoliko budete smanjili nervozu, i ljubavna situacija će vam biti dobra. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa glavoboljom, očima, povišenim krvnim pritiskom ali ne bi trebalo da imate neke ozbiljne posledice. U svakom slučaju, pazite na sebe.

Foto: Antonio CastagnaCC BY 2.0

STRELAC

Možete da očekujete priliku da se odmorite, dosta slobodnog vremena je pred vama, a malo posla. Emotivno stanje je zadovoljavajuće sasvim kod vas. Što se tiče zdravlja, ne očekuju vas velike tegobe. Pazite na kičmu. Fizička aktivnost vam se preporučuje kako biste se dobro osećali i bili u formi. Vežbajte i bavite se sportom!

JARAC

Moguće je da ćete rešiti da pravite neke veće promene u vezi posla, pogotovo ako ste privatnik. Na polju ljubavi je stanje nestabilno, a ako ste u braku – vladaju svađe. Zdravstvena situacija nije idealna, sve ukazuje na probleme sa lošim varenjem i sa problemima vezanim za probavni trakt. Važno je da vrlo vodite računa o ishrani.

VODOLIJA

Nemojte da očekujete previše ako planirate poslovno putovanje. Kada je u pitanju ljubav, situacija je kreni-stani, nikako da stabilizujete kontakt sa osobom koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa disajnim putevima, grlom, sinusima, skloni ste prehladi i raznim tegobama. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

RIBE

Oscilacije na polju finansija trenutno vas čine prilično nesigurnim. Na ljubavnom planu želite promene, ali još nema adekvatne osobe za to. Kada je u pitanju polje zdravlja, pazite na štitnu žlezdu. Takođe, kontrolišite nivo šećera u krvi. Ovo je faza u kojoj vam se mogu pojaviti neki tihi problemi, pa bolje posetite lekara radi redovne kontrole.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike