Njima je haos normalan: Ovo su tri NAJNEUREDNIJA znaka u horoskopu

Kreativni nered je odlika većine nas, ali je super što se u njemu uvek možemo snaći i tačno znamo gde je šta, iako na prvi pogled ne deluje tako. Naravno, kod neurednosti i šljampavosti ne pričamo o prljavštini, nego jednostavno o tome da sterilan prostor i abecedni raspored knjiga nisu osnova. Ipak, postoje tri horoskopska znaka kojima je haos u okruženju normalan, a evo koji su to.

Strelac

Strelci ne vole kada je sve tip-top i savršeno i preziru sterilnost svog okruženja. Stoga ne iznenađuje kako je kod njih kreativni nered stalno prisutna stvar, bez obzira radi li se o njihovom domu ili kancelarijskom stolu. Strelac najčešće ne može locirati svoje ključeve, daljinski, a i telefon zna završiti negde gde se ne bi očekivalo.

Ribe

Ribe vole komfor i udobnost, a kada je sve savršeno posloženo, jednostavno se ne mogu opustiti kako spada. Čišćenje im nije mrsko, ali slaganje i urednost su druga priča jer će ionako sve stvari u određenom trenutku zatrebati i onda im jednostavno nije jasno zašto bi ih trebalo slagati na policu, ako im mogu biti odmah na dohvat ruke. O fotelji koja se pretvara u brdo robe da ne pričamo…

Vodolija

Vodolije uvek paralelno rade više stvari koje ostavljaju na pola dovršene jer kreću da rade – nove stvari. I tako stalno u krug. I taman kada pripreme odeću za peglanje, dobiju inspiraciju za pisanje pesme, u tom trenutku lete prema papiru i olovci, a veš ostaje na pola na kauču, a pola u korpi. Dok završavaju s jelom, jure da zaliju cveće na koje su zaboravili, a tanjiri ostaju na stolu i tako dalje.

3 komentara
 1. Anonimni

  Ribe nije tačno ja kada nije red ništa napominjem čak ni ručak da kuvam svaki dan čim ustanem sve pod konac

  1. Boban

   U koju si skolu ti isao? Gde uce da se sklapaju tako famozne recenice.

 2. bambi

  Kazite mi da li moze na osnovu horoskopa da se pronadje osoba koja nas zatupljuje vec godinama sa horoskopom?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike