Perverzniji horoskop od ovog niste čitali

Da li ste se zapitali šta koji horoskopski znak voli u seksu? Ko voli nežan seks, a ko bi da ekperimentiše? Možete to da otkrijete.

Ovan

Vole grublji seks i energičnog partnera. Pripadnici ovog znaka su uvek spremni za eksperimentisanje, ali ih pustite da vode igru. Obožavaju da budu dominantni.

Bik

Bikovi vole nežan seks. Oduševite ih nekom romantičnom atmosferom. Kupite njihovu omiljenu čokoladu i dobro vino i biće vaši.

Blizanci

Oni vole erotske priče, ali i uniforme, prerušavanje. Ne menjaju partnere lako, teško se odlučuju da se upuste sa nekim u vezu. Ako ste inteligentni, uspećete da ih zavedete. Oni obožavaju pametne osobe sa kojima imaju o čemu da pričaju.

Rak

Rakovi nisu preterano pervezni. Njima su najbitnija osećanja. Ako hoćete da ih zavedete, pozovite ih u svoj stan i oduševite ih nekom romantičnom večerom.

Lav

Lavovi vole luksuz. Odlično mesto za vođenje ljubavi bilo bi neko luksuzno mesto. Vole dominaciju. Ako ste poslušniji tip osobe, Lav je pravi izbor za vas.

Devica

Devica voli da vodi ljubav u mraku, jer se teško opušta u seksu. Uz pravog partnera može da se pretvori i u zver u krevetu. S njom morate imati mnogo strpljenja.

Vaga

Vage su prilagodljive. Bitno im je da postoje emocije, a gde će voditi ljubav nije važno.

Škorpija

Škorpija je jedan od najperverznijih znakova. Zna kako da privuče svakog koga poželi, ali zna i kako da odbije. Škorpija voli porno filmove i seks u najrazličitijim pozama. Njoj je potreban dobar ljubavnik koji će se posvetiti tom činu. Ne vara, sem ako nešto ozbiljno ne štima u vezi ili braku.

Strelac

Strelac obožava da eksperimentiše u seksu. Sve bi probao. Naročito voli uniforme. Voli i da menja partnere kako bi stekao što više iskustva.

Jarac

Voli maratonski seks. Ako vas zavoli, ugađaće vam satima. Jako su izdržljivi u seksu.

Vodolija

Ovaj znak obožava da eksperimentiše u seksu. Sa njima vas čeka lud provod i seks na javnom mestu. Njima ništa nije strano i ni od čega ne prezaju.

Ribe

Ribe vole seks uz muziku i neko dobro vino. Ako želite da ih raspametite, samo pripremite kvalitetnu hranu. Kvalitetna hrana je odličan afrodizijak za njih.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike