Šta pokloniti horoskopskim znacima?

Šta kome pokloniti?

Prijateljima u horoskopskom znaku Ovna poklonite poklon koji će ih inspirisati da probaju nešto novo ili će goditi njihovoj neustrašivoj strani, kao što je skakanje s padobranom ili vožnja trkačkih kola. Svideće im se i poklon koji će im pomoći da poboljšaju svoj posao. Beskrajno energičan Ovan biće srećan sa sportskom opremom ili kartom za neku utakmicu.

Bikovi su veliki kolekcionari. Ako znate njihove omiljene kolekcionarske strasti, vaš poklon bi trebalo da ide u tom pravcu. Oni su i štedljivi i vole sve što je vezano za banke, novac i akcije. Izgled poklona je takođe važan, zato i to uzmite u obzir.

Poklonite Blizancima bilo šta što im može pomoći u komunikaciji ili im može podstaknuti maštu. Oni vole različitost, i zato im pre poklonite puno malih poklona nego jedan veliki. Pošto Blizanci uvek „lete“ od jedne ideje do druge, možda će im prijati joga ili puzle; u svakom slučaju, nešto što im može pomoći da fokusiraju svoje misli.

Rakovi su veoma sentimentalni i zato im poklonite nešto što ima lično značenje; na primer, ram za slike po vašem izboru ili album sa slikama koje vas podsećaju na zajedničke momente. Takođe, možete da ih obradujete poklonom koji im može pomoći da poboljšaju svoj dom i da još više uživaju u njemu.

Lavovi vole da ih tretiraju kao kraljevske ličnosti i vole poklone koji su ekstravagantni, veliki i privlače pažnju; na primer, velike firmirane torbe ili lep nakit. Takođe, možete da im poklonite najnoviju igricu ili specijalan špil karata, jer Lavovi vole da se igraju.

Za Device, što je poklon praktičniji – to bolje. Oni vole stvari koje mogu odmah da koriste, kao što je rokovnik – da bi lakše organizovali svoj život, ili višejezični rečnik. Device su obično disciplinovane i oko stvari koje se tiču njihovog zdravlja i uživaju u poklonima koje ih održavaju u formi.

Vage nije briga da li je poklon skup, ali treba da izaberete nešto što je dobro dizajnirano ili lepo. Oni će voleti i stvari koje mogu da podele s vama i drugim prijateljima; na primer, flašu dobrog vina ili karte za koncert.

Kada ne taje tajne, Škorpije vole da ih otkrivaju. Oni vole bilo šta što pomaže njihovim detektivskim umećima, kao što je lupa ili, možda, špijunski roman. Ako Škorpiju poznajete romantično, usudite se da poklonite neki zavodljiv poklon – lep set za masažu ili kupanje.

Strelci vole avanture. Zato im poklonite vožnju balonom, sportsku opremu ili bilo šta što im može olakšati putovanja. Ili stimulišite njihov um filozofskom knjigom i spiritualnim joga časovima. Kako je ovaj znak pola konj, a pola čovek, poklonite im časove jahanja ili karte za konjske trke.

Set za sto ili obnovljena porodična slika su pravi pokloni za Jarca, ali vi ih možete iznenaditi poklonom koji je prava suprotnost njima. Odaberite nešto što oni ne kupuju često; na primer, seksi veš ili dan proveden u spa centru. Pošto oni često zanemaruju svoju kreativnu stranu, možete im pokloniti neki stvaralački set, koji može da ih inspiriše na velike ideje.

Ako birate poklon za Vodolije, uverite se da je vaš poklon jedinstven i neobičan u svakom pogledu. Vodolija voli tehnologiju i putovanja – možete im pokloniti spravu koju mogu da koriste na putovanjima. Takođe, možete da im poklonite donaciju na njihovo ime.

Ponudite Ribama totalni beg u spa centar, ili najnoviji bajkoviti roman, ili video igrice. Možete da im poklonite i nešto vezano za muziku, poeziju, igru, ili uramljene fotografije. Naravno, ne možete pogrešiti ni s novom ribom za njihov akvarijum ili opremom za sportove na vodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.