Veliki nedeljni horoskop (od 17. do 24. septembra 2018)

Ovan

Važne odluke na polju posla su pred vama. Možete da očekujete da ćete kada je ljubav u pitanju imati priliku da jasno definišete neki odnos u koji ste ušli. Na polju zdravlja su mogući problemi sa leđima, kičmom, moguća je ukočenost, sklonost ka priklještenim pršljenovima, išijaldikusu i tome sl. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom.

Bik

Neka moćna osoba vezana za inostranstvo mogla bi značajno da vam pomogne kada je u pitanju polje posla. Na ljubavnom planu vas očekuje novo poznanstvo sa zemljanim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, generalno sve može da bude u redu. Osećate se jako, zdravo, vitalno i ne bi trebalo da bude drastičnih problema. Period je povoljan i za putovanja.

Foto: silviarita/pixabay.com

Blizanci

Moguće je da će vam doći značajno poboljšanje na polju finansija iako ste bili zabrinuti po tom pitanju. Kada je u pitanju ljubav imate dozu zahlađenja i nezainteresovanosti prema novim dešavanjima. Na polju zdravlja su naglašeni  problemi sa bešikom, urogenitalnim traktom i infekcijama koje se migu javiti u tom predelu, pa pripazite…

Rak

Za vas nije dobar period, moguć je neki gubitak ili problem na poslu. Na polju ljubavi očekuju vas važna razrešenja u odnosu sa voljenom osobom, velika prekretnica. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa bubrezima, kao i tegobe vezane za donji stomak. Mogući su i problemi sa alergijama, hormonima, hronične tegobe.

Lav

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje imati pune ruke posla i da ćete biti veoma zauzeti. Kada je u pitanju ljubav, vlada faza u kojoj niste zainteresovani za promene. Na polju zdravla dolazi do prilike za regeneraciju, oporavak i poboljšanje. Povoljna je faza ako ste skoro imali neki vid intervencije ili lečenja, terapije, ima rezultata.

Devica

Ne bi trebalo da budete zabrinuti oko posla jer vam kreće generalno povoljan period. Na polju ljubavi očekuje vas novo poznanstvo koje vodi do duže veze. Kada je u pitanju polje zdravlja, moguće je da ćete imati manje probleme vezane za povišeni pritisak, kardiovaskularni sistem, kao i probleme sa tahikardijom i sve što je tome slično.

Foto: ricky BaileyCC BY 2.0

Vaga

Možete da očekujete povoljan period za poboljšanje stanja vezanog za privatni posao. Kada je u pitanju ljubav imate neke sumnje po pitanju emocija vašeg partnera. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa stomakom, probavom, metaobolizmom, gasovima, varenje je generalno otežano i usporeno i treba da povedete dosta računa o svojoj ishrani.

Škorpija

Pred vama je period u kojem možete da sklopite jako važan nov poslovni dogovor. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će vas duboko intrigirati. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme sa astmom ako ste joj skloni, ali i generalno sa disajnim putevima, plućima, kijanjem, kašljanjem i tome sl…

Strelac

Možete da se nadate veoma značajnom poboljšanju materijalne situacije tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, verujete partneru prema kojem gajite jake emocije. Na polju zdravlja očekuje vas prilično stabilno stanje. Povoljan je period za uvođenje promena – dijeta i vežbanje. Osećate se dobro.

Jarac

Moguće je da vam se ne dopada stanje koje imate na poslu i da sve vidite nekako crno. Na polju ljubavi imate određena razočaranja, ali ste i sami doprineli takvoj situaciji. Kada je u pitanju zdravlje, ova faza vam je jako nepovoljna i velike su šanse da će vam biti potrebna lekarska pomoć. Osetljivi su vam glava, oči, pritisak, sinusi i slepoočnice.

Foto: Dragan Cvetković

Vodolija

Pred vama je faza tokom koje ćete na poslovnom polju osećati veliku dozu napetosti. Moguće je da ćete na ljubavnom planu imati neku neostvarenu romantičnu želju. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa psihom, nesanicom, nervozom ali i tegobe vezane za cirkulaciju, krvotok, kao i tegobe vezane za stopala, noge itd. Posetite lekara.

Ribe

Poslovi generalno idu stabilnim tokom i sada vas ne očekuju neke veće promene na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, gajite emocije prema osobi koju ste upoznali preko prijatelja. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate veće probleme. Stanje je prikazano kao stabilno, a vi ste generalno zadovoljni. Povećajte unos magnezijuma, prijaće vam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike