Veliki nedeljni horoskop (od 30. jula do 6. avgusta 2018. godine)

Ovan

Niste zadovoljni stanjem koje vlada u vašem poslovnom okruženju i možete biti generalno pod raznim ograničenjima. Na polju ljubavi očekuje vas problem sa nepoverljivim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, situacija takođe nije sjajna. Mogući su neki skriveni problemi vezani za krvotok. Osetljiva vam je cirkulacija, ali i psiha.

Bik

Moguće je da nemate dovoljno poverenja u saradnike, a taj stav je ujedno i ispravan. Kada je u pitanju jubav, privlači vas osoba o kojoj ne znate mnogo. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za nervni sistem, kao i za osetljive noge, stopala i zglobove. Čuvajte se manjih nezgoda, padova, povreda i tome sl. Budite oprezni u ovoj fazi.

Blizanci

Na poslovnom planu mogući su promenljivi i nestabilni odnosi sa nadređenima. Na polju ljubavi očekuje vas distanca od voljene osobe ili problemi u komunikaciji sa njom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete fazu u kojoj generalno neće biti većih problema. Za svaki slučaj posetite zubara ako se pojave problemi sa karijesom.

Foto: ahmadams1978/pixabay.com

Rak

Ukoliko planirate dalje putovanje, ono bi moglo da vam se isplati. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za nova poznanstva, druženje i flert bez prevelike obaveze. Na polju zdravlja očekuju vas mogući problemi sa jetrom, pankreasom, holesterolom u krvi. Izbegavajte alkohol, preteran unos tableta ili bilo kakve opijate jer vam nanose štetu.

Lav

Možete da očekujete manju materijalnu krizu, ali uspećete da izađete na kraj sa tim. Kada je u pitanju ljubav, odnos sa voljenom osobom je promenljiv, raskidate i mirite se. Na polju zdravlja očekuju vas problemi vezani za urogenitalni trakt, ali na prvom mestu za reproduktivne organe. Ako primetite bilo kakve tegobe, obavezno se javite lekaru.

Devica

Nije povoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora pa ako možete, potrudite se da to izbegnere. Na polju ljubavi očekuje vas nova, veoma lepa emotivna priča. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni problemima sa kožom, alergijskim reakcijama, kao i sa promenljivim hormonima. Javite se lekaru radi kompletnih pretraga.

Vaga

Nije vam lako da razrešite sve poslovn dileme koje imate jer se nalazite u konfuznom okruženju. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete nepromenjeno stanje u ovom periodu. Na polju zdravlja je moguće više problema – pad imuniteta, loša krvna slika, problemi sa povišenom temperaturom, varenjem, upalama i raznim infekcijama. Pazite se.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem nećete imati mnogo opterećenja i briga na poslu. Spremni ste za novu ljubav, a moguće je da vam dolazi i više od jedne prilike za flert. Na polju zdravlja očekuju vas manji problemi zbog pada energije, moguć nizak pritisak ili oscilacije pritiska. Ukoliko uzimate neke medikamente, sa lekarom se posavetujte.

Foto: adamkontor/pixabay.com

Strelac

Poslovi teku stabilno i nema većih iznenađenja ili promena kod vas. Na polju ljubavi vas očekuje neki vid iluzije ili obmane pa se čuvajte razočaranja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa probavom, stomakom, usporenim metabolizmom. Izbegavajte namirnice koje su teške za varenje. Posavetujte se sa nutricionistom oko ishrane.

Jarac

Moguća je neka manja šteta na kraćem putovanju, pa po tom pitanju budite oprezni. Kada je u pitanju ljubav, nov poznanik na vas ostavlja veoma moćan utisak. Na polju zdravlja mogući su problemi sa disajnim putevima, alergijama, plućima i kašljem. Vreme je da povedete računa o tome. Izbegavajte cigarete i budite više na svežem vazduhu.

Vodolija

Iako očekujete isplatu, moguće je da će ona kasniti i da će vam finansije biti nestabilne. Na polju ljubavi niste zadovoljni situacijom sa emotivnim partnerom jer nemate poverenje u njega. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme vezane za grlo, vratni predeo. Moguće su i tegobe vezane za šećer, pogotovo ako ste im skloni.

Foto: Pezibear/Pixabay.com

Ribe

Na poslovnom planu možete da očekujete neka ograničenja. Nije povoljan momenat za nove odluke. Emotivno se ne osećate dobro i skloni ste većim sukobima sa voljenom osobom. Na polju zdravlja mogući su problemi sa migrenom, glavoboljom, promenljivim pritiskom. Mogući su i problemi sa vidom, kataraktom, očnim pritiskom i slične tegobe.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike