U trendu

Ženama rođenim u ova 3 znaka ostvaruju se želje, smeši im se srećna budućnost

Astrolozi smatraju da su tri horoskopska znaka posebno obdarena voljom i istrajnošću, pa ono što žele, uvek im se i ispuni. Žene u ovim horoskopskim znakovima uglavnom donose dobre odluke, znaju kako da predvide sve poteze i učine svoju budućnost srećnom. Evo o kojim znakovima je reč:

Devica
Žene rođene u znaku Device znaju da obrate pažnju na detalje i sitnice. O nečemu pričaju samo ako su 100% sigurni u to. Ako je Devica nešto rekla, onda će biti tako. Ona zna svoj put za ostvarenje ambicija. Ako nije sigurna, nikada neće preduzimati nesigurne korake i rizikovati. Kao nijedna druga, ove žene su u stanju da osete vibracije sveta oko sebe. Morate veoma pažljivo slušati njihove reči. Device imaju jaku intuiciju i često osećaju nadolazeću opasnost ili dobru okolnost.

Škorpija
Ovaj znak zodijaka uvek veruje „tragovima“ svoje intuicije. Škorpije intuicija nikada ne izneverava. Isto važi i za njenu procenu, pa u poslovnom svetu znaju da otkriju gde ih čeka dobit, a gde greška. Škorpija uvek oseća gde i kada treba da se pojavi. Lako ostvaruju poznanstva i kontakte. Vrlo često uspevaju da iskoriste tragove sudbine. Njene misli, reči i postupci usmereni su na ambicije kojima teži. Neće stati dok ne ostvari ono što želi.

Ribe
Vrlo često žene rođene pod ovim znakom imaju neverovatnu energiju. Njihov put života je često čudesan, ali ono što naume, one to i ostvare. Njeni snovi su njena stvarnost. Vrlo je romantična i maštovita, ali kada je potrebno i prizmena i racionalna. Empatična je i vrlo emotivna, pomaže drugima, ali ne zapostavlja ni svoje potrebe i životnu misiju. U njoj je neverovatna snaga i posebna mudrost. Često se kaže da su Ribe znak sa najviše razvijenom emocionalnom inteligencijom. Kada se posvete nečemu, ne odustaju dok to ne ispune, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.