U trendu

Nek zaborave avanture: 3 znaka u 2020. ulaze u OZBILJNE veze

U 2020 godini očekuje nas nekoliko bitnih astroloških događaja koji mogu uticati na naš ljubavni život.

Međutim, uspeh veze zavisi od mnogo stvari, a najviše od vas, vašeg partnera i vašeg horoskopa.

Mnogo faktora treba uzeti u obzir, ali prema prognozama astrologa, ova tri znaka imaju najveću šansu da u 2020. godini nađu ljubav svog života.

Jarac

Od početka i sredine decembra Venera je u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu, a ova kombinacija može biti savršena za početak stabilne veze. Kombinacija Venere, koja želi ljubav, sa Saturnovom posvećenošću ukazuje na to da Jarac ima velike šanse za dugu vezu. Za njih će 2020. biti fantastična godina puna ljubavi.

Ovan

Znakovi koji imaju astrološki ugao prema Jarcu, kao što je Ovan, takođe mogu biti aktivirani kada je Venera u konjunkciji sa Saturnom. Jarac i Ovan kardinalni su znaci jer se nalaze na granici godišnjih doba. Što se tiče Ovnova, za njih ovaj tranzit može stvoriti tenziju zbog želje za povezivanjem s nekim i strah na koji način to postići. Odmah po ulasku u 2020. godinu, Mesec ulazi u tranzit kroz Ovna pa će rođeni u ovom znaku bolje razumeti šta znači zdrava DUGOROČNA veza.

Vaga

Kao i Ovnovi, i Vage mogu biti aktivirane kada Venera bude u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu. Moguće je da će se Vage osećati spremnije za ljubav koja odoleva vremenu. Ipak, i Vage mogu osetiti nemir zbog želje za ljubavlju i nesigurnost. Vage su uvek romantične, ali 2020. godina može biti godina koja će im doneti TRAJNU ljubav.