U trendu

Vaš horoskopski znak otkriva šta volite u spavaćoj sobi i koja vam je omiljena seks poza

Astrologija nam može pomoći da naučimo i šta nekoga pali, a šta odbija, i koliko smo s nekim seksualno kompatibilni i šta možemo očekivati ​​u spavaćoj sobi, navodi astrolog i autorka Lisa Stardast.

Ovan

Prema Stardast, budući da su Ovnovi prvi znak Zodijaka, i u krevetu se ponašaju kao najmlađi. “Ovnovi su vrlo sebični ljubavnici. Vole da budu najbolji u krevetu jer moraju da budu broj jedan u svemu što rade”, kaže ona. “Zato žele da svojim partnerima pruže višestruke orgazme, da bi se sami sa sobom osećali posebno, a potrebno im je i puno pažnje.” „Kad oni vama daju pažnju svakako uživajte u tim trenucima dok traju“, kaže Stardast, prenosi Večernji list.

„Naime zbog svog nezrelog stava, Ovan vam neće poklanjati pažnju ako je ne date i vi njemu. Oni su strastveni i ekstra ambiciozni, naročito kada je reč o takmičenju pa, ako želite da im proključa krv i podigne se libido, pretvarajte se da niste ludi za njima; ljubomora i kontrola njihov su ultimativni afrodizijak.“ Seks poza: Misionarski položaj (kada su u položaju penetracije). “Oni vole kontrolu i vole da budu na vrhu. Ponekad vole pseću pozu jer vole da se gledaju u ogledalu“.

Bik

„Budući da su zemljani znak i poznati su po svojoj dubokoj senzualnoj prirodi, Bikovi vole da ih puno dodirujete pre i tokom seksa, a nakon toga će vas čvrsto držati i nežno ljubiti tokom cele noći“, kaže Stardast. „Poznati su kao lenji, ali takođe vole da imaju kontrolu i vole da govore svojim partnerima šta da rade, a kad nisu zadovoljni naći će neke alternativne metode. Budući da jako vole svoju zonu udobnosti, vole da ponavljaju iste poze, iznova i iznova. Bikovi ne vole ljude koji se ne brinu o sebi“, kaže Stardast. „Više vole partnere koji su njegovani i dobro sklopljeni.“ Inače nisu zainteresovani. Zbog toga Stardast predlaže Bikovima da prošire svoje horizonte i repertoar: “Isprobajte različite poze. Dopustite svom partneru da preuzme kontrolu.“ Seks poza: misionarski ili bilo koji položaj koji ih stavlja ispod.

Blizanac

Budući da Blizancima vlada Merkur – planeta komunikacije i tehnologije – i vazdušni znak koji je poznat po svom intelektu, ne čudi da su im reči i komunikacija ključni u predigri i tokom seksa. “Sve dok čuju lepe i zavodljive prideve pre, tokom i nakon seksa, spremni su na sve”, kaže Stardast. “Sexting ih oslobađa više od samog seksa; a njima stvarno pre seksa treba 24 sata za slanje koketnih poruka.” Blizancima je dobro sve što radite u krevetu, dokle god pričate tokom seksa. Budući da su takvi brbljavci, Stardast kaže da su tokom seksa više u svojim umovima, nego u telima. Kao rezultat toga, bilo bi dobro da razgovaraju o tome kako se osećaju. Seks poza: 69 i oralni seks.

Rak

Želje Rakova menjaju se jednako često kao i njihov astrološki vladar, Mesec, kaže Stardast. “Ali kad im se neko jednom dopadne, obično zabiju kandže u njega i više ga ne puštaju. Zaštitnički su kao i njihov simbol, rak, ali su i vodeni znak, što znači da su na svoj način vrlo emotivni“. Njihov je seksualni stil obično povezan s načinom na koji se rakovi pare: ženka rakova skladišti spermu mužjaka dok nisu spremne da je upotrebe. “Rak će štedeti svu svoju energiju dok ne bude spreman za naporan vikend pun seksa”, kaže Stardast. Nakon seksa, skuvaće vam doručak i doneti u krevet pre druge runde zabave. Zbog njihove tajnovite prirode, od njih možete očekivati ​​da budu potpuno iskreni. Seks poza: “Vole da budu na vrhu i vole obrnutu kaubojku,” kaže Stardast. “Kada su otvoreni za ljubav i osećanja, više vole običnu kaubojku. Obrnuta kaubojka je dobra kad se osećaju sramežljivo i ranjivo i ne žele da budu u kontaktu sa svojim dubokim emocijama.”

Lav

„Kao kralj džungle, Lav voli da se razbacuje i stvara atmosferu – satenska posteljina, svetla sveća i sl. Budući da Lavovima upravlja srce, obično imaju grandiozne izjave ljubavi. Ne moraju da budu zaljubljeni, ali vole da prave šou i troše novac. Zahvaljujući Suncu kao njihovom vladaru, Lavovi su velikodušni, ali takođe imaju i jak ego pa mogu biti i sebični. S njima budite spremni da uradite neke lude stvari. ”Njihov najveći dar može biti njihova najveća mana: uznemire se ako ih ne zovete dovoljno često ili im ne posvetite pažnju, ali budući da imaju tako opojan šarm, ljudi žele da budu u njihovoj blizini, ma koliko zahtevni bili.” Seks poza: Bilo šta što je ‘pomereno’ i preterano.

Devica

Device su otvorene za ljubav u bilo kojem trenutku, a u krevetu su ‘lude’, kaže Stardast. „Nikada ne biste pomislili da su tako nastrane jer su tako čiste i organizovane“. Stardast kaže da su Device često zainteresovane za BDSM jer se lako prilagođavaju isprobavanju novih poza, a kao zemljanom znaku važno im je da budu u svom telu i iskuse svoja čula. „Kod njih je tanka linija između zadovoljstva i bola, a uživaju u rutini i u seksu uvek u isto vreme, na istom mestu i s istom osobom. Što su više zadovoljne, više se opuštaju“. Seks poza: ‘Stolica’; mogu im se vezati ruke i noge, mogu biti i blizu svog partnera, zagrliti ga i opkoračiti.

Vaga

“Čak i prekaljena Vaga voli katkad da prepusti kontrolu u spavaćoj sobi. Toliko su poslušne u stvarnom životu da jako vole da eksperimentišu u spavaćoj sobi,” kaže Stardast. Prema njoj, zadnjica je deo tela kojim Vage najbolje vladaju pa obično uživaju u svemu što je s njom povezano. “Možda im je teško da se maze nakon seksa jer nisu najnežnije i imaju problema u povezivanju s ljudima. Treba im vremena da izgrade intimnost s partnerom.” Seks poza: ‘Pseći stil’.

Škorpija

Pod vladavinom Marsa, planete akcije i strasti, Škorpije vladaju svojim telima i radi zadovoljstva i radi prokreacije. Iako vole seks, Škorpijama su takođe potrebni i strast i osećanja, jer više vole da budu intimno povezani sa svojim seksualnim partnerima. “Škorpije žive na dnu okeana, što ih čini stvarno dubokim stvorenjima”, kaže ona. „Ali oprez: njihova se strast brzo može pretvoriti u grubost, a mogu biti i vrlo kritični“. Seks poza: Seks uza zid.

Strelac

Kao vatreni znak, Strelci su veliki avanturisti i neće bežati od javne veze. Strelac ima za cilj da ugodi partneru i želi da bude inspirisan partnerovim skandaloznim željama, kaže Stardast. “Možete reći bilo što Strelcu i nećete ga preplašiti. Ispričate li mu o svojoj prljavoj prošlosti, Strelac vas neće osuđivati. Verovatno će vam i dati kompliment. A biće i otvoreni prema vašoj najvećoj fantaziji.” „Seks je za njih više avantura i potraga i ne vole intimnost.“ Seks poza: “Učiniće sve”, kaže Stardast, a „seks u troje im je ideal“.

Jarac

“Jarac ima nastranu stranu kao niko drugi. Vole da se prepuštaju i zabavljaju. Obično vole da igraju uloge i gledaju ljude kako se svlače. Kao zemljani znakovi, vole da se dobro osećaju u svom telu i sve isprobaju.“ „Ipak,  verovatno stavljaju posao ispred seksa i veza; intimnost im je uvek na drugom mestu. Zbog toga im je važno da se pokušaju da se usredsrede na ravnotežu između posla i privatnog života.“ Seks poza: Bilo koja u kojoj su podređeni.

Vodolija

Vodolija je voajer Zodijaka. Vodolije najradije iz daljine gledaju kako im partneri pronalaze zadovoljstvo, kaže Stardast. To je zato što su prirodno emocionalno odvojena bića, a kao vazdušni znak—kojim vlada um i intelekt—prirodno su i znatiželjni. Možda ne žele da u stvarnom životu rade sve o čemu maštaju, ali gledanje im se sviđa, kaže ona. Stardast kaže da uživaju i u maštanju o udovoljavanju svojih najdubljih želja, ali njihova podvojena priroda im otežava da u spavaćoj sobi izraze ono što zapravo žele. “Nisu direktni oko toga što žele. Moraju češće da kažu šta ih pali, a šta ne; inače neće raditi ono što stvarno vole i biće nezadovoljni. Seks poza: Vodolije vole da ih gledate jednako kao što vole da gledaju druge pa vole seks u zadnjem sedištu taksija ili u liftu, posebno ako ima i kamere…

Riba

“Ribama je cilj da partnera usreći”, kaže Stardast. “Oni su uglavnom u svojoj mašti, razmišljajući kako da na svaki način svoje partnere. „Ako tražite nekoga ko voli igrati uloge i ko će raditi šta god partner želi; i pritom se zabaviti; pronaći ćete ga u Ribi. Budući da su vodeni znak, raspoloženje Riba varira. Ponekad mogu imati zaista velike zidove, a ponekad mogu biti najsrdačnije osobe. Ipak, vole da rade sve za one koji su im prirasli srcu“. Seks poza: “Sve vezano uz vodu. Seks pod tušem, u kadi ili u moru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar