U trendu

„Džumandži: Sledeći nivo!“ krajem decembra

BEOGRAD – Film „Džumandži: Sledeći nivo“ Džejka Kasdena stiže u bioskope krajem decembra, a nagoveštaj trećeg nastavka popularnog serijala pruža upravo objavljeni trejler.

Prošlo je neko vreme otkad su junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski štreber Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta zaigrali davno zaboravljenu igru „Džumandži“.

S obzirom da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti.

Međutim, kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja.

U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj.

Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija.

U glavnim ulogama ponovo su Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart, Karen Džilijan i Nik Džonas, dok od novih glumaca tu su Deni Devito i Deni Glover.

Sa ovom posebnom igrom publika se prvi put susrela davne 1995. godine kada je nezaboravni Robin Vilijams izašao iz igre.

Pre dve godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u telima svojih avatara se sukobljavali sa glavnim negativcima i jedva izvukli živu glavu.

„Džumandži: Sledeći nivo“ direktan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što gledaoci znaju o igri, ističe distributer „Con Film“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.