U trendu

Jelena Rozga ispunila beogradsku Arenu

BEOGRAD – Pevačica Jelena Rozga održala je koncert u ispunjenoj beogradskoj Štark areni, u okviru turneje „Minut srca mog“.

Rozga je svoj prvi koncert u najvećoj srpskoj dvorani počela pesmom nekadašnjeg sastava Magazin „Ne tiče me se“, i vizuelnim spektaklom – bila je okružena brojnim plesačima i plamenim stubovima, dok su prostor ispunile konfete.

Dvorana je horski zapevala već na drugu pesmu, hit samostalne karijere „Nirvana“, nakon koje se pevačica zahvalila „do neba na ovako divnom dočeku“, na pre par meseci rasprodatoj Areni i što je publika uz nju sve ove godine.

„Ne znam kako drugačije da vam vratim ljubav osim kako najbolje znam – pesmom. Idemo najjače“, poručila je Rozga zapevavši Magazinovu pesmu „Ako poludim“.

Podsetivši da joj karijera traje 27 godina, Splićanka je izvela pesmu sa kojom je 2006. krenula samostalno „Oprosti mala“, istakavši da je nju jako ponosna.

Prvobitno odevena u šljokičastom pripijenom trikou, potom u crnoj elegantnoj, a onda i mini haljini, Rozga je izvela na oduševljenje posetilaca brojne hitove kao što su „Bižuterija“, „Ko me zove“, „Opijum“ i „Prorok“.

Na velikoj pozornici u obliku iksa, sa ogromnim obrnuto piramidalnim video ekranom u pozadini, uz povremene plamene i dimne stubove, kao i ispaljivanje konfeta, pevačica je izvela i stari hit Magazina „Ti si želja mog života“, kao i „Je l’ zbog nje“ i „Kad bi blizu“.

Preobukavši se u belu odevnu kombinaciju, Rozga je besprekorno zapevala „Da li znaš da te ne volim“, „Minus i plus“ i brojne druge pesme pred dvoranom, koja je oko dva časa koncerta provela na nogama pevajući.

Tokom koncerta Rozga se više puta zahvaljivala posetiocima, zastajkujući da osmotri punu dvoranu, u jednom trenutku se i zaplakavši, a pred kraj je zamolila sve da morem mobilnih telefona impresivno osvetle Arenu.

„Ovo ću pamtiti ceo život, hvala vam što ste od početka do kraja pevali sa nama“, rekla je Rozga posle poslednje pesme u zvaničnom delu „Razmažena“.

Rozga je izašla na bis pred oduševljene Beograđane sa hitom „Ginem“ koji se zaorio dvoranom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.