U trendu

Svečano održana premijera filma „Grudi“

BEOGRAD – Romantično-nostalgična priča o prijateljstvu, ljubavi i malim gradovima u kojima još postoje neke zaboravljene vrednosti, film „Grudi“ rediteljke Marije Perović premijerno je prikazan u Kombank dvorani.

Crvenim tepihom sinoć je prošetala ekipa filma predvođena trima glavnim glumicama – Dubravkom Drakić, Nadom Šargin i Marijom Škaričić i glavnim glumcem Vojinom Ćetkovićem, a najveću pažnju privukla je legendarna glumica Mira Banjac.

„Verujem u ovaj film. Dopada mi se iz kog ugla je Perovićeva prišla ovoj temi koja se tiče svih nas. Nažalost radi se o opakoj bolesti, ali priča nije o tome, već pokazuje kako podnosimo te teške trenutke, a još više kako to podnosi okolina, prijatelji, familija i kako se prema tome odnose“, kazala je Banjac.

Da se poklone publici došli su i Peđa Bjelac, Aleksandar Đurica, Branimir Popović…, koji su pozdravljeni aplauzom.

Radnja filma prati tri najbolje drugarice još iz gimnazijskih dana koje dolaze u Nikšić zbog proslave godišnjice mature.
Tema „Grudi“ je pre svega dugogodišnje generacijsko prijateljstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, a ustvari skreće pažnju na borbu protiv kancera dojke, uz vrline i mane savremenog društva koji sobom nosi prebrz tempo života, trku za afirmisanjem, borbu za opstanak, ali i iskrena prijateljstva, podršku, generacijske sukobe i želju za boljim životom.

Prepunu salu Kombank dvorane pre početka filma pozdravila je mlada glumica Miona Marković, a potom je na scenu stupila Ana Stanić koja je otpevala naslovnu numeru „Samo ljubav“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.