najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Daleko je Rusija, ali na dobrom smo putu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da je večerašnja pobeda protiv Austrije sa 3:2 zaslužena, zbog više šansi i činjenice da su gosti drugi gol postigli iz ofsajda i ocenio da tek predstoji borba za Mundijal u Rusiji.

“Zadovoljan sam igrom, iako smo golove praktično sami sebi dali, kod prvog greška, kod drugog i ofsajd. Ali, osvojili smo bodove i to je najvažnije”, izjavio je Muslin na konferenciji za novinare.

On je objasnio da Stefan Mitrović dobio šansu jer je Jagoš Vuković povređen.

“Zadovoljan sam kako je odigrao, kao i svi ostali, uprkos toj greški kod prvog gola. Ima još mnogo da se igra, još sedam utakmica, mnogo bodova da se osvoji i izgubi. Vratili smo samopuzdanje, još jedna utakmkca gde smo bili bolji od prethodne, polako. Daleko smo od Rusije, ali na dobrom smo putu”, rekao je selektor.

Kada je u pitanju sjajna partija Dušana Tadića, Muslin je rekao:

“Igramo pre svega kao tim, ali da pojedinac iskoči. Sada je to Tadić, a meni je drago i što je (Aleksandar) Mitrović dao dva gola, jer stalno govorimo kako nam napadači ne daju golove. Eto, večeras su dali dva”.

Selektor Austrije Marsel Koler istakao je da su meč odlučile greške njegovog tima u prvom poluvremenu.

“Bila je to dobra i intenzivna igra dva tima. Ostavili smo puno prostora u prvom poluvremenu u odbrani, što su srpski igrači iskoristili. U drugom poluvremenu je bilo bolje, izjednačili, ali više od toga nismo mogli”, rekao je Koler i složio se sa novinarima da je Tadić odigrao briljantan meč.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike