U trendu

Đukić pred Zemun: Potrebno nam je vreme i strpljenje

U odloženoj utakmici 9. kola Superlige fudbaleri Zemuna i Partizana igraće danas od 15 sati na stadionu u Gornjoj varoši.

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da se nada da će ekipa protiv Zemuna odigrati na višem nivou nego na prethodnim mečevima.

„Težimo i tražimo bolju igru, ali nekad nam to ne polazi za rukom. Potrebno je vreme i samopouzdanje, ali i strpljenje. Očekuje nas teška utakmica u Zemunu, ali moramo da osvojimo tri boda jer zaostajemo za večitim rivalom“, rekao je Đukić novinarima na stadionu u Humskoj.

On je najavio određene promene u sastavu, ali i da će najskuplje pojačanje Sejduba Suma biti u startnih 11 protiv Zemuna, uprkos tome što ne pruža partije kakve se očekuju.

Kada je reč o gustom rasporedu, Đukić poručuje da ekipa mora da se prilagodi i da će lakše prihvatiti takav ritam u narednom periodu.

Đukić je prokomentarisao i spekulacije o mogućnoj smeni selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina.

„U Srbiji se događaju ovakve stvari. Muslin je uradio vrhunski posao i zaslužuje da ostane. Ipak, nisam ja koji odlučuje, postoji mnogo nagađanja i moramo da pustimo ljude da rade“, zaključio je trener crno-belih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.