najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Džudisti Zvezde za vikend nastupaju na Golden kupu

Trener džudista Crvene zvezde Andrija Djurišić rekao je danas da njegova ekipa želi da napravi iznenadjenje u predstojećoj Golden ligi.

„Osvajanjem bronze u Ligi šampiona prvi put je jedan klub iz Srbije uspeo da udje u polufinale tog takmičenja, a zatim i u borbu za medalju. Osvojena medalja je plod timskog rada. Želja nam je da i sada iznenadimo. Uveren sam da će ekipa pružiti maksimum na strunjači“, rekao je Djurišić.

Džudisti Crvene zvezde će predstojećeg vikenda igrati u Golden ligi u Beču, a takmičiće se Marko Vukićević i Ilija Ciganović (do 66 kg), Antoni Cing i Strahinja Bunčić (do 73 kg), Stefan Majdov, Bojan Došen (do 81 kg), Dmitri Gerasimenko, Nemanja Majdov (do 90 kg) i Abdulo Tangriev (preko 90 kg).

Džudisti Crvene zvezde su prošle godine osvojili bronzanu medalju u Ligi šampiona u holandskom Hopdorfu. Rezultat ostvaren u najjačem evropskom klupskom takmičenju je crveno belima doneo mogućnost da ove zime učestvuju Golden ligi, takmičenju u kome snage odmeravaju najbolji svetski klubovi.  

Zvezda je u borbi za bronzu tada pobedila portugalski Sporting sa 4:1.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike