najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.

“Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će i sutra pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio”, rekao je Milinković novinarima uoči poslednjeg treninga crno-belih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

“Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš”, zaključio je Brašanac

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se večeras u Bukureštu od 20.30 sati, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

(Tanjug)

Priključite se diskusiji o večerašnjoj utakmici.

Pročitajte još i:

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike