U trendu

Milojević: Jedino ne želim konfuziju na terenu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da Sparta iz Praga ima kvalitetan tim, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da pruži dobru partiju i istakao da jedino ne želi konfuziju na terenu.

„Znamo šta ova utakmica znači za nas. Motivisani smo i vlada dobra atosfera u ekipi. Sparta ima kvalitetan tim sa trenerom Stramaćonijem koga poznajem iz Grčke, disciplinovani su i fizički jako dobro pripremljena. Očekujem dobar meč, daćemo sve od sebe da uz veliku podršku navijača pružimo dobru partiju“, rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Fudbaleri Zvezde sutra dočekuju Spartu iz Praga u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Milojević je naveo da je Sparta „tipična češka ekipa koja se bori svih 90 minuta“ i da je jača u odnosu na prošlu sezonu.

„Pojačani su, imaju dobrog trenera i biće interesantno videti kako su spremili utakmicu za nas“, rekao je on.

Milojević je kazao da će njegova ekipa u sutrašnjem duelu pokušati da nametne svoj stil igre i dodao da očekuje potpunu drugačiju utakmicu od mečeva protiv Florijane i Irtiša.

„Jedna je stvar šta mi hoćemo, a druga kako će da krene meč. Imamo neki naš način igre koji ćemo forsirati, ali ono što planirate nekad nije baš tako kako želite. Jedino što ne želim je da utakmica udje u konfuziju. Sparta će tražiti da nas uvuče u njihov ritam. Moramo da odgovorimo istim oružjem“, rekao je Milojević.

„U Zvezdi se stalno traži da se pobedjuje. Od mene nećete čuti obećanja, naša obaveza je da damo sve od sebe, a neke stvari moraju da se zasluže“, dodao je on.

Milojević za duel protiv Sparte ne može da računa jedino na suspendovanog Slavoljuba Srnića.

„Mogu da računam na sve ostale igrače, uključujući i pojačanja. Nikad neću izdvajati pojedince, za nas je značajno da svi konkurišu za tim. Imam neke svoje planove, ali nisam još odlučio koji će igrač da istrči na teren sutra“, rekao je Milojević.

Spartu je ovog leta pojačao Srdjan Plavšić, koji je prošle sezone nosio dres Zvezde.

„Pored Plavšića imaju dosta iskusnih i dobrih igrača. On je stavio je dubok trag, bio je značajan igrač Zvezde, a mi se nadamo da neće imati svoj dan. To što poznaje igrače Zvezde može da bude prednost, a može da bude i manja, videćemo“, rekao je Milojević.

Utakmica se igra sutra od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar