U trendu

Murinjo hvali Svilara: On je fenomen, uskoro će vredeti mnogo!

Upisao se Mile Svilar u istoriju Lige šampiona. Sa 18 godina, jednim mesecom i 24 dana je oborio rekord Ikera Kasiljasa i postao najmlađi golman u elitnom takmičenju na meču sa Mančester junajtedom.

Nažalost, jedna greška mu je pokvarila sreću na debiju u eliti. Kod centaršuta Rašforda je nespretno reagovao i uneo loptu u gol. Međutim, po završetku meča je strateg gostiju Žoze Murinjo imao samo reči hvale.

https://www.youtube.com/watch?v=6B8HUFksT04

– Znao sam koliko je dobar i to sam rekao mojim igračima. Imali smo malu strategiju, pogotovo kod prekida, stavljali smo veliki broj igrača oko njega kako bi se osećao nelagodno i kako bi imao što manje samopouzdanja. Kod slobodnih udarca smo znali da će da rizikuje, ali to rade samo najbolji golmani. Momak nije imao sreće – kaže Portugalac.

Gospodin „Specijalni“ retko kada ima ovoliko lepih reči za mlade fudbalere protivničkih timova, ali je za Benfiku imao i posebnu poruku, prenose Novosti.

https://twitter.com/mufcgif/status/920745795896344576

– Zaslužio je više, on je fenomen, neverovatan je. Benfika treba da pripremi velike kofere, jer će neko izdvojiti veliku svotu novca za njega za par godina – zaključio je Murinjo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.