U trendu

Murinjo nagazio igrače: Neki nikada neće naučiti…

Murinjo gotovo nikada javno ne kritikuje svoje igrače. Često će skrenuti pažnju na sebe ili nešto što nije vezano sa samom igrom kako bi sa njih skinuo pritisak i pomogao im da se psihički oporave nakon slabog rezultata.

Ipak, Portugalac nije imao milosti nakon sinoćnjeg remija sa Lesterom. Junajted je imao igrača više i vodio 2:1 da bi domaćini u 94. minuti uspeli da izjednače. Da stvar bude gora, igrači Junajteda su do tog trenutka imali barem dve ili tri velike prilike kojim su mogli da prelome susret, ali su ih shvatili olako i promašili.

„Kad na ovako teškom gostovanju odigraš nerešeno, možeš da budeš zadovoljan i prihvatiš taj bod. Večeras to nije bio slučaj. Ovo je bila utakmica koju smo trebali rutinski da dobijemo tako da mogu mirne duše reći da smo izgubili dva boda“, rekao je Murinjo a onda se okomio na igrače:

„Znate, neki igrači su mladi i neiskusni pa imaju dečje reakcije i greške. Kako vreme prolazi, oni odrastaju i sazrevaju u fudbalskom i svakom drugom smislu. A imate igrače koji uvek ostanu djeca i ništa ne mogu da nauče. Smešno je šta su oni promašili. Baš je smešno. Evo, recimo, mali Skot MekTominej danas nije igrao. On je klinac, mora da nauči i naučiće, jer je prošle godine igrao s klincima, ali on na terenu ne donosi detinjaste odluke. Neki drugi igrači ostanu takvi zauvek“, grmio je Murinjo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.