Neobičan snimak Zlatana Ibrahimovića ‘srušio internet’ (video)

Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih igrača današnjice. Sjajan fudbaler koji često privlači pažnju ispadima van terena, poznat je i po tome što ne priznaje autoritete i sam za sebe tvrdi da je najveći. Zbog toga možda nije uspeo u Barseloni jer se nije podredio čak ni velikom Mesiju. Međutim, i on ima svog idola, igrača kojem se divio i kojem priznaje da je bolji od njega.

Brazilac Ronaldo bio je fenomenalan. Mogao je na terenu da čini čuda, izvodio je čarobne stvari. Nikad nisam video takvog igrača, rekao je Ibra pa dodao: – Kad sam bio mlad, stalno sam ga gledao, uživao i sam sebi govorio da želim da postanem kao on. Igrač koji stvara razliku na terenu. Da, mogu reći da je on moj idol, rekao je Ibrahimović.

I baš se ovih dana na internetu pojavio snimak njih dvojice zajedno na terenu. Doduše, radi se o nečemu što je staro, ali što su mediji ponovno aktualizovali. Ronaldo je bio u dresu Milana, a Ibrahimović u Interovu.

Retko kada se može videti snimak na kojoj se švedski napadač nekome divi, a upravo na ovoj u Ronalda je gledao gotovo zaljubljeno. Nije skidao pogled s njega. Ne treba se čuditi da je video “srušio internet“, svi su želeli da pogledaju kako to izgleda kad Ibrahimović u nekog gleda kao u Boga. Inače, Ibrahimović se trenutno oporavlja od povrede i operacije ligamenata desnog kolena, zbog čega je propustio završnicu sezone svog Mančester Junajteda.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike