U trendu

Neobičan snimak Zlatana Ibrahimovića ‘srušio internet’ (video)

Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih igrača današnjice. Sjajan fudbaler koji često privlači pažnju ispadima van terena, poznat je i po tome što ne priznaje autoritete i sam za sebe tvrdi da je najveći. Zbog toga možda nije uspeo u Barseloni jer se nije podredio čak ni velikom Mesiju. Međutim, i on ima svog idola, igrača kojem se divio i kojem priznaje da je bolji od njega.

https://www.youtube.com/watch?v=_POxtvAotTE

Brazilac Ronaldo bio je fenomenalan. Mogao je na terenu da čini čuda, izvodio je čarobne stvari. Nikad nisam video takvog igrača, rekao je Ibra pa dodao: – Kad sam bio mlad, stalno sam ga gledao, uživao i sam sebi govorio da želim da postanem kao on. Igrač koji stvara razliku na terenu. Da, mogu reći da je on moj idol, rekao je Ibrahimović.

I baš se ovih dana na internetu pojavio snimak njih dvojice zajedno na terenu. Doduše, radi se o nečemu što je staro, ali što su mediji ponovno aktualizovali. Ronaldo je bio u dresu Milana, a Ibrahimović u Interovu.

Retko kada se može videti snimak na kojoj se švedski napadač nekome divi, a upravo na ovoj u Ronalda je gledao gotovo zaljubljeno. Nije skidao pogled s njega. Ne treba se čuditi da je video “srušio internet“, svi su želeli da pogledaju kako to izgleda kad Ibrahimović u nekog gleda kao u Boga. Inače, Ibrahimović se trenutno oporavlja od povrede i operacije ligamenata desnog kolena, zbog čega je propustio završnicu sezone svog Mančester Junajteda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar