U trendu

Partizan u šoku, stigla neobična poruka od Terzića!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da ne razume zašto su iz Partizana ljutito reagovali na njegove reči kako su zbog greške u administraciji dobili suspenziju UEFA i poručio da ne želi da naruši korektne odnose između dva kluba.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je na Terzićeve reči da su ljudi iz Partizana sami krivi zbog eliminacije iz Evrope izjavom da je direktor crveno-belih opsednut večitim rivalom i da se snaga klubova videla u prvom međusobnom duelu ove sezone u Humskoj (1:0).

„Ne razumem zasto se ljute u Partizanu. Sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga, pa su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa nisu ga imali zbog njihove takve odluke i zbog toga su suspendovani, znači ne zbog nedostatka novca, vec zbog administrativne greške. To su oni rekli, a ne ja“, rekao je Terzić.

On je dodao da mu je žao što je večiti rival zadobio suspenziju i da se nada da će takva odluka biti preidnačena odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

„Ne razumem zasto se na mene ljute. Meni je zao sto su izbačeni iz UEFA takmicenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvaziti njihovu žalbu, ali su se sami bez potrebe upetljali u problem“, rekao je Terzić i naglasio da sa rukovodstvom Partizana ima korektan odnos.

„Kao sto i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima i trudićemo se da te odnose podižemo na jos viši nivo, a sve u cilju razvoja srpskog sporta“, zaključio je direktor Zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)