U trendu

Preneraziće vas šta je Novak uradio samo dan nakon odlaska „pod nož“

Naš najbolji teniser Novak Đoković dugo je imao velikih problema sa laktom desne ruke, ali je povreda prošlost zahvaljujući operaciji kojoj se podvrgao u februaru. Švajcarski mediji su preneli nešto više detalja o hirurškom zahvatu i oni su sve ostavili bez teksta.

Noletova odluka da se podvrgne operaciji početkom februara iznenadila je mnoge njegove navijače. Ipak, ono što ih je dodatno ostavilo bez teksta jeste činjenica da se samo nekoliko dana nakon zahvata našao u teretani kako bi se spremao za nastavak sezone.

Nema čoveka koji se barem jednom nije zapitao kako je moguće da se tolikom brzinom oporavlja, ali su dodatno ostali u šoku nakon što su švajcarski mediji izneli zanimljive podatke o njegovoj operaciji.

Kako se navodi u pomenutom članku, Novak je dan nakon odlaska „pod nož“ sa svojim timom i trenerima izašao u trening centar kako bi vežbao. Najbolji srpski teniser je radio tri sata nakon čega je zaključeno da je sa njegovim laktom sve u redu. Zbog optimističnih vesti Nole se brzo i vratio na teren, ali je takmičenje na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju završavao u drugom kolu.

Pokušaće da popravi utisak u Monte Karlu, gde startuje od prvog kola. Protivnik će mu biti igrač iz kvalifikacija, a u četvrtfinalu bi, ukoliko bude uspešan, mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.