U trendu

Rafa izgubio Ĺživce zbog pitanja novinara o braku: To je sr*** (video)

Rafael Nadal poražen je na startu završnog ATP turnira u Londonu od Saše Zvereva i postoji mogućnost da će izgubiti prvo mesto i da će sezonu kao najbolji na svetu završiti Novak Đoković.

LoĹĄe raspoloĹženje sa terena preneto je i na salu za konferencije, a Ĺ panac je umalo izgubio Ĺživce zbog provokacije jednog novinara.

Rafu je prilično iznenadilo pitanje Ubalda Skanagata, koji je tokom godina već imao brojne prepirke sa Nadalom, Đokovićem i Federerom, o uticaju nedavnog venčanja na njegovu igru.

– Večeras ste često igrali kratke poene. Ne znam zaĹĄto jer niste navikli na to. Ĺ˝eleo bih da znam, mnogim ljudima je svadba vrlo vaĹžno, ali je to i velika smetnja, pre venčanja, za vreme i posle venčanja. Zanima me da li je i vaĹĄa koncentracija kada je tenis u pitanju drugačija, iako ste sa istom devojkom već mnogo, mnogo godina – bilo je pitanje novinara koje je vidno uzbudilo Nadala.

– Da li ste me zaista to upravo pitali? Da li je to ozbiljno pitanje ili ĹĄala? Jeste li ste ozbiljni?

Novinar je potvrdio da je to zaista njegovo pitanje, a Ĺ panac je pokuĹĄao da smiri situaciju.

– Ok, samo sam iznenađen. Iznenadilo me je to ĹĄto mi postavljate to pitanje zbog činjenice da sam sa istom devojkom već 15 godina i imam veoma stabilan i normalan Ĺživot. Nema nikakve veze da li imam prsten na ruci ili ne. U privatnom Ĺživotu, ja sam vrlo normalan momak. MoĹžda je vama, koliko ste vi dugo sa svojom partnerkom, pitao je teniser novinara koji mu je odgovorio da ove godine slavi 30. godiĹĄnjicu braka.

– A pre toga? MoĹžda vi niste bili sigurni, pa zato…Ok, nastavljamo na ĹĄpanskom jer ovo je sr**e – zavrĹĄio je Nadal deo konferencije na engleskom, odmahujući u neverici glavom zbog pitanja italijanskog novinara.

Rafa se u drugom kolu sastaje sa Danilom Medvedevim, a posle poraza obojici tenisera pobeda je vrlo važna, te će to biti svako uzbudljiv meč, koji je na programu u sredu u 15 časova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)