U trendu

Ronaldo postavio ultimatum: Ili oni ili ja

Nije tajna kako Kristijano Ronaldo ima veliki ego. Isto tako nije tajna kako je Ronaldo jedan od najboljih fudbalera svih vremena, pa mu se to i može tolerisati.

Ali ono što je šokiralo sve u Madridu jeste ultimatum koji je portugalski superstar postavio pred vodeće ljude Reala. Naime, Ronaldo je Realu zapretio odlaskom iz kluba ukoliko odluče da dovedu Edena Hazarda ili Antoana Grizmana.

Osim što ima veliku ulogu u transfer politici Kraljevskog kluba, navodno je i pred Pereza i Zidana postavio niz ultimatuma.

Navodno želi da zameni Navasa na golu, a na njegovom mestu želi da vidi Davida de Geu ili Tibou Kurtoiza. Kapitenu Reala Serhiu Ramosu želi mlađeg partnera u odbrani, jer Pepe igra poslednju sezonu na Santijago Bernabeu.

Takođe Ronaldo traži novog organizatora igre koji će mu pomoći kada bude u poznim igračkim godinama, a istovremeno ne želi više da igra sa Benzemom u napadu, jer traži drugačiju i bržu devetku.

U njegov plan se uklapaju Obamejang, Dajbala i Dembele.

Kao poslednji uslov jeste navodni podatak da Ronaldo ne želi da deli svoju krunu sa Grizmanom i Hazardom i preti odlaskom iz Madrida.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.