U trendu

Šćekić: Daću sve da opravdam očekivanja u Partizanu

BEOGRAD – Fudbalski reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio je da će dati sve od sebe, kako bi opravdao očekivanja u klubu sa velikom istorijom i sjajnim navijačima.

„Na meni je da radim i da u narednom periodu opravdam ocekivanja. Daću sve od sebe da ispunim sve obaveze koje klub bude tražio od mene“, rekao je na promociji u Humskoj dosadašnji vezni igrač turskog Genčerbirligija, koji će nositi crno-beli dres sa brojem 19.

On je dodao da se raduje novoj saradnji sa trenerom crno-belih Zoranom Mirkovićem, sa kojim se odlično poznaje iz selekcije Crne Gore, gde je Mirković donedavno bio asistent selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

„Na meni je da radim, a sve ostalo je na stručnom štabu. Nadam se dapomogu da pomognem i protiv Bešiktaša, kome sam dao gol u Turskoj“, rekao je 26-godišnji Šćekić.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izrazio je veliko zadovoljstvo dolaskom Šćekića.

„Radi se o reprezentativcu Crne Gore, igraču koji ima internacionalno iskustvo, koje nam je potrebno. Bata ga izuzetno dobro poznaje, dve godine su sarađivali u reprezentaciji Crne Gore“, istakao je Iliev.

Šcekić je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 10 utakmica

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.