najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Skorcanitis: Došao sam zbog Zvezdinih navijača

Najveće pojačanje Crvene zvezde Sofoklis Skorcanitis rekao je danas da je glavni razlog dolaska među crveno-bele atmosfera koju navijači prave na utakmicama i da se nada da će opravdati očekivanja.

Snažni centar juče je stigao u Beograd, a klub mu je spremio iznenađenje u vidu vožnje GSP prevozom i druženje sa navijačima do Zvezdine hale.

„Bilo je to lepo iznenađenje, sjajno i zabavno iskustvo. Uhvatili su me nespremnog, ali uživao sam. Iskreno, mislio sam da imamo problem sa kolima i da zato moramo autobusom. Ođednom se čula muzika, meni poznata, i svi su počeli da pevaju“, rekao je Skorcanitis na promociji u Zvezdinoj hali Basketlend na Čukaričkoj padini.

On je istakao da poznaje novi klub i da zna kakva je atmosfera na utakmicama Crvene zvezde.

„To je nešto što posebno volim. Bilo je dosta ljudi na mečevima Zvezde, igrao sam u Grčkoj, ali ovde su navijači veoma strastveni. Kada osetim navijačku podršku sa tribina želim na terenu da pružim i više od svojih mogućnosti. To je jedan od razloga zašto sam došao“, naveo je Skorcanitis.

Grčki centar u Zvezdu dolazi kao zamena za najboljeg igrača prošle sezone Bobana Marjanovića.

„Znam koliko je bilo teško igrati protiv njega. Marjanović je vrhunski igrač, imao je odličnu sezonu u Zvezdi posle čega je otišao u NBA. Poznajem dosta igrača, tim je mlad, ali veoma dobar. Jedva čekam mečeve u Pioniru i Areni, uvek je bilo lepo tamo igrati“.

On je kazao da razume da javnost od njega ima velika očekivanja.

„Prošla sezona je bila odlična, razumem očekivanja da beležimo još veće uspehe. Mogu da obećam da ćemo raditi i da se nadam da ću opravdati očekivanja. Pričao sam sa trenerom Radonjićem i znam šta me čeka“, zaključio je Skorcanitis.

Skorcanitis je poručio da je grupa u Evroligi u kojoj se nalazi Crvena zvezda veoma jaka, ali da se nada da će proći u TOP16 fazu.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike