U trendu

Sportski događaj u Leposaviću, gosti Đorđević i Danilović

LEPOSAVIĆ – Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Prijateljstvo 2019“, 47. po redu, u organizaciji Sportskog futsal udruženja „Leposavić 2018“, u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom opštine Leposavić, biće otvoren sutra u 21 sat na terenu Osnovne škole „Leposavić“ u Leposaviću.

Organizatori, uz podršku lokalne samouprave, potrudili su se da u susret Svetskom prvenstvu u košarci, sutra ugoste velika imena srpskog sporta i na taj način svim posetiocima turnira prirede nezaboravan doživljaj uz proslavljene šampione – Sašu Đorđevića i Peđu Danilovića.

„Početak ove značajne sportske manifestacije u našoj Opštini obeležiće prisustvo velikana srpske košarke, sadašnjeg selektora košarkaške repezentacije Srbije Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, istaknutog reprezentativca, Predraga Saše Danilovića“, navode u saopštenju opštine.

Planirano je da predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima priredi prijem za Đorđevića i Danilovića, a posle prijema sledi obilazak hrama Svetog Vasilija Ostroškog i otvaranje turnira.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.