najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stanković: Muslin je već doneo napredak

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je danas da je evidentno da je novi selektor Slavoljub Muslin reprezentaciji Srbije doneo napredak, ali da ostaje žal što protiv Irske na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije ostvarena pobeda. 

„Evidentno je da se u reprezentaciji u prethodnom periodu mnogo radilo i da je selektor Slavoljub Muslin već mnogo toga pozitivnog uradio sa ekipom. Složio bih se sa njim da je po onako teškom terenu i lošem vremenu reprezentacija odigrala najbolje što je mogla. Mislim da je svima jasno da je ova utakmica mogla da se dobije i da je za to samo malo nedostajalo“, rekao je Stanković za agenciju Beta.

Srbija je sinoć na stadionu „Rajko Mitić“ odigrala neršeno 2:2 s Irskom u prvom kolu Grupe D evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

„Zadovoljan sam, jer se vidi napredak. Sa druge strane, bilo je i grešaka, što je i normalno, za koje sam siguran da će ih selektor Muslin ispraviti u što kraćem roku. Na većem delu utakmice je zaista bilo lepo gledati našu reprezentaciju koja je stvarala šanse i ulazile u prilike za postizanje gola. Žao mi je zbog dva izgubljena boda, ali siguran sam da će nam se ta dva boda vrlo brzo vratiti u nastavku kvalifikacija“, kazao je Stanković.

Srbija će u narednom kolu 6. oktobra gostovati u Kišinjevu selekciji Moldavije.

(Beta)

1 komentar
  1. Saša

    Napredak Slavoljuba Muslina je evidentan. Ali primiti gol kao domaćin posle samo tri (3) minute utakmice, ostavlja mnogo loš utisak ! Postavlja se pitanje kakav je to tim. Da li se oni poznaju i da li znaju šta ko od njih u ekipi treba da odigra !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike