U trendu

Tomić: Respekt svim rivalima; Lazić: Korak po korak

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da je zadovoljan žrebom za završni turnir Kupa Radivoja Koraća i poručio da respektuje sve rivale.

Zvezda će u četvrtfinalu igrati protiv Dinamika, u polufinalu ide na pobednika duela Mega – Borac Čačak, a derbi protiv Partizana moguć je tek u finalu.

„Kup takmičenja su specifična jer daju svima pođednaku šansu, takođe i donose mogućnost da se osvoji vredan trofej posle tri utakmice. Zadovoljan sam žrebom, svakako da ako želite da osvojite trofej morate da pobedite sve rivale.Maksimalan respekt prema svakom rivalu, idemo korak po korak, jer nas do krajnjeg cilja očekuju potencijalno tri utakmice u tri dana. Očekujem i veliku podršku naših navijača kojih tradicionalno ima puno u Nišu I tom delu Srbije”, rekao je Tomić za klupski sajt, nakon što je „izbegao“ novinare posle žreba u Hajatu.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je Kup, na kojem učestvuje godinama, praznik srpske košarke i da se nada novom trofeju.

„Poštujemo sve timove, startujemo protiv Dinamika I u taj meč moramo da uđemo maksimalno. Kup je vrlo specifično takmičenje, po ovom rasporedu mogli bi da odigramo tri utakmice u tri dana, I zato moramo korak po korak, jer svi kao i mi žele ovaj trofej“, istakao je Lazić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.