U trendu

Vidić predstavio svoj tim ako pobedi na izborima za predsednika FS S

BEOGRAD – Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Nemanja Vidić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji.

Vidić je u petak zvanično predao kandidaturu za predsednika FŠ.

„Vidić je predložio četiri potpredsednika FŠ. Jedan je od njih osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus Branko Milutinović. On bi svojim iskustvom najviše pomogao u organizacionim pitanjima FŠ. Na listi kandidata za potpredsednika su i bivši srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin“, prenosi „Mocartsport“.

Vidić planira da, ako pobedi na izborima za predsednika FŠ, u Izvršni odbor kooptira bivše reprezentativce Milana Jovanovića i Danka Lazovića, trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića.

U Izvršni odbor FŠ bi ušli i prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović, reprezentativka Srbije i članica Bajerna Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, koji je načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.

„Predstavnik sudija u IO FŠ bio bi nekadašnji arbitar sa FIFA značkom Dragomir Stanković, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, koji je predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica“, dodaje „Mocartsport“.

Kandidaturu za predsednika FS S predao je ranije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić. Očekuje se da u toku dana Džajić predstavi svoj tim koji će rukovoditi FŠ-om ako on bude izabran za predsednika.

Izborna Skupština FS S zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.