U trendu

AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas

BEOGRAD – AMS Osiguranje pozvalo je danas građane da zaključe polisu Kasko osiguranja po veoma pristupačnim cenama.

„Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja“, navodi se u saopštenju.

Kako se precizira, kreirane su najpovoljnije cene i uslove na tržištu, plaćanje premije omogućeno je u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti daje se i dodatni popust.

„Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate super člansku i platnu karticu AMS, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik super članske kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće“, dodaje se u saopštenju.

Vozači se pozivaju da posete neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i da se posavetuju oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića.

Za više informacija treba pozvati broj telefona 0800-009-009 ili pogledatie internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.