najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Karte Er Srbije za Njujork od danas u prodaji

Karte Er Srbije za NJujork od danas su u prodaji po ceni od 399 evra, a prvi let na toj liniji krenuće sa aerodroma Nikola Tesla 23. juna.

Prihodi od prve dve prodate karte u ekonomskoj i biznis klasi ići će Blic fondaciji, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Vest o prodaji prve tri karte saopštio je premijer Srbije Aleksandar Vučić na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, a kupili su ih premijer sam, ambasador SAD Kajl Skat i Marija Gaćeša, koja ima srpsko i američko državljanstvo.

Er Srbija navodi da nudi povratnu kartu za polaske iz Beograda po ceni od 399 evra u ekonomskoj i 2.499 evra u biznis klasi, sa uračunatim taksama i naknadama. Karte po tim specijalnim cenama moći će da se kupe samo u periodu od 18. do 24. februara, a rezervacije se mogu vršiti putem internet sajta Er Srbije.

Er Srbija će, kako se navodi, uspostaviti redovne linije između aerodroma Nikola Tesla i međunarodnog aerodroma JFK, koje će obavljati avionom Erbas A330-200.

Letovima za Njujork su dodeljeni brojevi YU500 i YU501, isti brojevi koje je koristio prethodnih Er Srbije, JAT, kad je pre 24 godine direktno leteo za Njujork.

Letovi će se obavljati pet puta nedeljno i polaziće iz Beograda u 7.30, ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, a sletaće na JFK u podne po lokalnom vremenu, dok će petkom i subotom poletati iz Beograda u 12.55 i sletati u 17.25 u Njujork.

Povratni let će polaziti u 14.40 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, sletaće u Beograd u 5.30 ujutru, a petkom i subotom će polaziti u 19.30 i sletati u Beograd u 10.20.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike