U trendu

Lojalnim radnicima u Srbiji dodatna uplata 150.000 dinara za penzije

Program lojalnosti Ikea Grupe uplatiće ove godine dodatnih 10,9 miliona dinara u penzione fondove 72 zaposlenih u Srbiji, kako bi im se zahvalila za posvećenost kompaniji.

Ukupno, 72 zaposlenih u Srbiji mogu se radovati činjenici da Ikea Grupa nagrađuje njihovu lojalnost sa po 151.660 dinara.

“Verujemo da lojalnost treba nagraditi i pokazati zahvalnost zaposlenima koji ostaju i nastavljaju da rade na uspehu kompanije Ikea“, izjavio je Stefan Vanoverbeke, generalni direktor Ikee za Jugoistočnu Evropu, navodi se u saopštenju kompanije.

Vanoverbeke je istakao da kolege u kompaniji treba da znaju koliko se ceni njihovo iskustvo i posvećenost, dodajući da je ponosan na to „što će Ikea Grupa u Srbiju ove godine uplatiti dodatnih 10,9 miliona dinara u penzione fondove naših kolega“.

Svi zaposleni koji rade u Ikea Grupi bar pet godina učestvuju u programu lojalnosti Tack! („hvala“ na švedskom), zahvaljujući kome mogu da ostvare dodatnu godišnju uplatu u penzioni fond pored postojeće penzije. Tack! program je uveden 2013. godine i Ikea Grupa je od tada uplatila 509 miliona evra širom sveta.

Svaki zaposleni dobija isti iznos bez obzira na poziciju ili platu, dok zaposleni sa nepunim radnim vremenom bivaju nagrađeni srazmerno broju sati rada.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike