U trendu

Međunarodna privredna manifestacija „ZrBizNet“ sutra u ZR

BEOGRAD/ZRENJANIN – Nova, jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji “ZrBizNet“ počinje sutra u Zrenjaninu, s ciljem povezivanja privrednika i preduzetnika, unapređenja kvaliteta poslovanja i promocije privrede Srednjeg Banata.

Moto i ideja ovogodišnjeg trodnevnog “ZrBizNeta” je slogan „Pokreni se“, koji je inspirisan podrškom Vlade Srbije novoosnovanim preduzećima, navodi se u saopštenju Privredne komore Srbije, koja zajedno sa Gradom Zrenjaninom, Regionalnom privrednom komorom Zrenjanina i Opštim udruženjem preduzetnika i poslodavaca Zrenjanina, organizuje ovu manifestaciju.

„ZrBizNet“ će otvoriti predsednik PKS Marko Čadež, a privrednici će imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju.

U radu „ZrBizNeta“ učestvovaće stručnjaci različitih profila, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, a svoj proizvodni program i usluge predstaviće izlagači iz Srbije i inostranstva.

Program manifestacije obuhvata prezentaciju kompanija, fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za poslovanje u Zrenjaninu i širem regionu, promociju preduzetništva za mlade, ženskog preduzetništva, edukacije za menadžere, IT i druge obuke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.