U trendu

Ukoliko tražite posao, evo šanse

Gradska Opština Zvezdara i opštinska Služba beogradske Filijale NSZ organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak, 25. maja 2017. godine, od 10 do 14 časova, u holu Beogradske poslovne škole, u ulici Kraljice Marije.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 23 poslodavca kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera restorana, recepcionara i šefova recepcije, sobarica, higijeničara, konobara, šankera, asistenta i agenata prodaje, knjigovođa, posrednika u osiguranju, prodavaca, pekara, pica majstora, kuvara, magacionera, pakera, menadžera bezbednosti, administrativaca, komercijalista, službenika obezbeđenja, medicinskih sestara i tehničara, vaspitača, kurira, kasira, poslovođa, negovateljica…

Zvanično otvaranje zvezdarskog Sajma zapošljavanja je zakazano za 10 sati, kada će se posetiocima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora manifestacije. U okviru Sajma svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u radionici pod nazivom „Veština upravljanja karijerom i samorefleksija“, čiji je početak planiran za 11 sati.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a, saopšteno je iz NSZ.

(Tanjug)

2 komentara
  1. zbunjena

    Jok. Prodat.

  2. djubrivoje

    …(Tanjug) Koji je ovo k. zar Tanjug nije ugašen????!!!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike