U trendu

Drama u Obrenovcu: Migranti napali ženu, pokušali da joj otmu kolica sa bebom

Policiji je prijavljen napad grupe migranata na ženu sa decom u Obrenovcu, o čemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u toj opštini, rečeno je u MUP-u.

U MUP-u dodaju da je u toku istraga i da policija radi na rasvetljavanju svih činjenica.

Policiji je prijavljeno da je Obrenovčanku juče u Nemanjinoj ulici u toj opštini napalo nekoliko migranata dok je šetala sa bebom i još dvoje dece, a mediji su preneli izjavu brata napadnute žene da su migranti pokušali da joj otmu kolica sa bebom.

Predsednik opštine Miroslav Čučković rekao je da je od nadležnih organa tražio da se ispitaju sve okolnosti incidenta i dodao da su pojačane snage policije u prihvatnom centru za migrante.

Čučković je rekao da je posao nadležnih da obezbede punu bezbednost građana Obrenovca i naveo da su, u skladu sa tim, sprovedene mere koje su naložili ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

„Prva je da se pojačane snage policijske brigade Beograd rasporede u prihvatnom centru i njegovoj okolini, a ministar Vulin dao je naredbu da se izvrši strogi nadzor nad kompleksom centra za migrante“, rekao je Čučković.

On je rekao da očekuje da tužilaštvo i policija ispitaju sve okolnosti, budući da je u pitanju, navodi, teško krivično delo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.