Glumica skinuta sa aparata samo dan nakon sahrane roditelja i sestre

Glumica Džesika Falkholt juče je skinuta sa aparata i u vrlo je kritičnom stanju i to samo dan nakon sahrane svojih roditelja.

Mlada australijska glumica i njega porodica doživeli su saobraćajnu nesreću dan nakon Božića, a roditelji Vivijan i Lars poginuli su na licu mesta. Njena mlađa, 21-godišnja sestra Anabel, preminula je kasnije u bolnici.

Dejli Telegraf prenosi da je 29-godišnja Džesika održavana u životu putem aparata, sa kojih je u četvrtak uveče, po lokalnom vremenu, skinuta, i to samo dan nakon sahrane roditelja i sestre. U saopštenju bolnice se navodi:

– Bolnica Sveti Džejms je zamoljena da u ime porodice Džesike Falkholt obavesti medije i zajednicu da su aparati na kojima je bila Džesika iskljlučeni. Porodica je u ovom teškom periodu zamolila sve za poštovanje privatnosti.

Glumica, poznata po ulozi u seriji Home and away, bila je u veštački indukovanoj komi poslednje dve nedelje.

Tragedija koja je odnela pet života, celu četvoročlanu porodicu glumice i vozača drugog automobila, dogodila se tokom povratka Džesike, njenih roditelja i sestre u Sidnej, nakon kraćeg odmora. Otac i majka su poginuli na licu mesta, dok su Džesku i njenu sestru spasili prolaznici. Prevezene su u bolnicu, ali je Anabel prminula nekoliko dana kasnije.

Džesika je imala brojne operacije, uklonjeni su joj bubreg i deo lobanje, ali je i dalje bila u komi.

1 komentar
  1. Miša

    Nesreca nikad ne ide sama.Zalosno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike