U trendu

Krvava noć u Užicu: Izrešetana trojica muškaraca u diskoteci

U diskoteci „Garaža“ u Javnoj garaži u Užicu noćas je došlo do pucnjave u kojoj je Đ.S. (33) iz ovog grada ranio trojicu muškaraca, prenosi Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, do pucnjave je došlo oko 01:30 kada se Đ.S. verbalno a zatim i fizički sukobio sa radnicima obezbeđenja. U to gužvi potegao je pištolj i pucao ispalio dva metka u jednog od njih i pogodio da u grudi i testise.

Đ.S. je potom nastavio da puca i ranio još dvojicu gostiju – jednog u šaku, drugog u ruku. Prema onome što se za sada zna je da su pomahnitalog napadača savladali drugi radnici obezbeđenja i gosti, pa je i on zadobio teške povrede usled kojih je prevežen u užičku bolnicu.

Iz ove ustanove je saopšteno da niko od povređenih nije životno ugrožen.

Uhapšen zbog pucnjave i tuče u Užicu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su Đ.S. (23) iz Užica, za koga se sumnja da je noćas oko 2 sata, nakon fizičkog sukoba sa radnicima obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu, pucajući iz poluautomatskog pištolja naneo povrede četvorici mlađih muškarca.

Osumnjičeni je uhapšen po nalogu nadležnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a

Povređene osobe su zbrinute u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ.S. pronašla i manju količinu spida.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.