najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Napadi na vozače GSP-a sve učestaliji

Broj napada na vozače javnog prevoza u gradu se ne smanjuje, a posebno je zabrinjavajuće što su ti napadi sve brutalniji, pa je jutros oko 05.00 sati na terminusu Studentski trg pištoljem napadnut vozač trolejbusa, saopštilo je Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd.

Dvojica muškaraca, koji nisu izašli iz vozila na poslednjoj stanici, brutalno su nasrnuli na vozača, kada ih je na terminusu zamolio da izađu. Jedan od napadača je izvadio pištolj i udario vozača u glavu, a napadači su pobegli pre dolaska policije koja je obavila uviđaj.

„Naš kolega je kolima Hitne pomoći u svesnom stanju prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć“, navedeno je u saopštenju.

„Ovo je 46. napad na vozače JKP GSP Beorad od početka godine, a svedoci smo da su brutalnim napadima izloženi i vozači privatnih prevoznika, kao i kontrolori“, ističe se u saopštenju.

Stoga, zaposleni u GSP apeluju na nadležne da preduzmu sve neophodne mere kako bi se ovakvi slučajevi sprečili, jer svaki oblik agresije i nasilja mora biti osuđen, a počinioci najstrože kažnjavani.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Raša

    To je samo refleksija stvaranja atmosfere da ne treba plaćati karte i da je GSP dužan da trpi sve hirove građana i raznih delinkventnih lica.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike