Napadi na vozače GSP-a sve učestaliji

Broj napada na vozače javnog prevoza u gradu se ne smanjuje, a posebno je zabrinjavajuće što su ti napadi sve brutalniji, pa je jutros oko 05.00 sati na terminusu Studentski trg pištoljem napadnut vozač trolejbusa, saopštilo je Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd.

Foto: Beta

Foto: Beta

Dvojica muškaraca, koji nisu izašli iz vozila na poslednjoj stanici, brutalno su nasrnuli na vozača, kada ih je na terminusu zamolio da izađu. Jedan od napadača je izvadio pištolj i udario vozača u glavu, a napadači su pobegli pre dolaska policije koja je obavila uviđaj.

„Naš kolega je kolima Hitne pomoći u svesnom stanju prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć“, navedeno je u saopštenju.

„Ovo je 46. napad na vozače JKP GSP Beorad od početka godine, a svedoci smo da su brutalnim napadima izloženi i vozači privatnih prevoznika, kao i kontrolori“, ističe se u saopštenju.

Stoga, zaposleni u GSP apeluju na nadležne da preduzmu sve neophodne mere kako bi se ovakvi slučajevi sprečili, jer svaki oblik agresije i nasilja mora biti osuđen, a počinioci najstrože kažnjavani.

(Tanjug)

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Raša

    To je samo refleksija stvaranja atmosfere da ne treba plaćati karte i da je GSP dužan da trpi sve hirove građana i raznih delinkventnih lica.

Ostavite komentar

Oznake