Profesor zlostavljao devojčice

Hrvatska: profesor pedofil zlostavljao devojčice od 7 i 8 godina

Postoji osnovana sumnja da je u proteklih godinu dana 13 puta u cilju zadovoljavanja svog seksualnog nagona iskoristio dve devojčice od sedam i osam godina

Muškarac od 37 godina uhapšen u Mokošici zbog sumnje na pedofiliju je prosvetni radnik. Postoji osnovana sumnja kako je u proteklih godinu dana 13 puta u cilju zadovoljavanja svog seksualnog nagona iskoristio dve devojčice od sedam i osam godina.

Policija ga je uhapsila po prijavi roditelja koji su uočili njegove stalne kontakte sa decom. Priveli su ga na ispitivanje nakon čega mu je određen pritvor. Istraga će verovatno biti dugotrajna i delikatna kako je to uobičajeno zbog zaštite maloletnih kad se sumnja da su žrtve seksualne zloupotrebe starijih.

Uhapšeni se tereti da je počinio više polnih zloupotreba dece mlađe od 15 godina.

Nije poznato da li je optuženi to sam priznao ili su istražitelji do podataka došli u kontaktu s žrtvama i njihovim porodicama.

Prema dosad dostupnim podacima delovanje osumnjičenog pedofila iz Mokošice bilo je ograničeno na područje naselja. Zasad nema dojava da je taj predavač u srednjoj školi počinio zločin na štetu svojih učenika, a takođe ni o zabranjenim aktivnostima na internetu.

Međutim, predstoji mu pritvor za koje će vreme istražitelji pročešljati sve sumnjive kontakte.

(novosti.rs)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike