U trendu

Srpska atletičarka posle napada na auto-putu: Mislila sam da će me ubiti! (video)

Srpska atletičarka Tatjana Mitrović-Jelača otkrila je šta se dogodilo u petak uveče na naplatnoj rampi kod Vrčina, kada su nju i muža napala dva čoveka sa jasnom namerom da je povrede.

Na snimku koji je Jelača postavila na Fejsbuk, vidi se kako dva muškarca kreću na nju i muža koji su se nalazili u autu, u nameri da se obračunaju s njima iako su znali da u tom delu auto-puta sve vrvi od kamera.

„Bila sam uz supruga sve vreme tokom vožnje. Kada smo došli na rampu bili smo u levoj traci, oni u desnoj i hteli su da se uključe ispred nas, ali suprug nije mogao da ukoči, jer je iza nas bilo automobila, pa nije mogao da ih pusti. Oni su verovatno bili isprovocirani time. Iskreno, bili smo jako uplašeni. Nismo znali ko su ti ljudi, da li su neki mafijaši, huligani, da li imaju pištolj… Posle svega ostali smo u policijskoj stanici do dva ujutru. Plašili smo se da nastavimo put za Sremsku Mitrovicu. Ništa čudno, pošto smo bili ugroženi. A ne znamo ni zbog čega su nas napali. Zamolila sam prijatelje koji su mi javili da nas ti ljudi vređaju na Fejsbuku, da nam kažu zbog čega su nas napali. Kažu da tvrde da ih je moj muž „isekao“ na putu. To nije istina. Bili smo zajedno i mogu da tvrdim da smo vozili polako“, rekla je Jelača za Blicsport.

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zlocina, gde su nam pretili zivotima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU!

Gepostet von Tatjana Mirković -Jelača am Sonntag, 11. Juni 2017

Tatjana Mirković-Jelača priznala je da se posle ovog događaja tresla i da jedva čeka da sa porodicom ode u Nemačku, pošto je njen muž državljanin ove zemlje.

„Moramo da se sklonimo. Moj muž je državljanin Nemačke, a njihova ambasada ovakve stvari shvata ozbiljno. Ovo nije šala. Životi su nam ugroženi“, rekla je Jelača.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.