U trendu

Tuga: preminuo sin Željka Pantića (foto)

Četrnaestogodišnji Isaija je skoro dve i po godine vodio borbu sa tumorom na mozgu i njegova borba je svojevremeno sjedinila celu Srbiju.

Isaija Pantić, sin Željka Pantića, nekadašnjeg voditelja “Partizanovog vesnika“, a sada serijala „Dođite na stadion“, preminuo je u nedelju popodne, prenose mediji.
U prikupljanju donacija su svojevremeno učestvovali i Partizan i Zvezda, igrači mnogih klubova, sportski radnici, i u tom trenutku sve je delovalo dobro, ali..

Nekoliko meseci kasnije tumor se vratio i Isaija je krenuo u novu bitku, dok je Željko Pantić svakodnevno obaveštavao sve prijatelje o njegovom zdravstvenom stanju.

Tako je u nedelju popodne objavio i one najtužnije vesti.

– Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana – rekao je Željko Pantić.

1 komentar
  1. ANDREJ

    Tuzno i bolno saznanje,da se tako teske tragedije desavaju mladim neduznim bicima.Kada cujemo za takve i slicne slucajeve,ne mozemo a da ne pomislimo sta radi taj bog,ako ga uopste ima.kada dozvoljava da jedan nevini decak umire od neke strasne bolesti,a ovejani tirani i zlocinci,zive bezbrizno nekaznjeni.

Napišite komentar