Džentlmenski: Brnabić je dama i neću reći nijednu ružnu reč

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je danas u Skupštini Srbije da poslanici te stranke neće glasati za izbor Ane Brnabić za novog premijera, navodeći da je poslanike te stranke sastavila porodica i tradicionalne vrednosti.

„Nemam ništa protiv jedne dame i onih drugučije seksualne orijentacija, ali za ovakvu funkciju mora da postoji određena biografija. Ako sam nekog uvredio, neka mi oprosti. To što se u paketu glasa o ministrima, izvinjavamo se, ali mora da se poštuje stav jedne partije. To je demokratuija i ono što je život za nas iz JS“, rekao je Marković.

On je rekao da je za njega Brnabić dama i da nikada neće reći nijednu ružnu reč.

Navodeći da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Marković je rekao da je svečanost povodom inauguracije bila impresivna, te da je došlo više uglednih ljudi nego na inauguraciju američkog predsednika Donalda Trampa.

On je najavio da će se JS baviti time kako da pomogne ministrima, primetivši da Aleksandru Vulin više priliči fuinkcija ministra odbrane, te da je bitno da budemo vojno neutralni i „da ne idemo tamo gde gine narod“.

(Tanjug)

Napišite komentar