U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 6. jul 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka 6. jula najviše pišu o ubistvu žene u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu a bave se i novosadsim festivalom EXIT i početkom rada Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK na Kosovu.

ALO – „Muž kamenom ženi smrskao glavu“ o ubistvu ispred Centra za socijalni rad. „Srbiju niko ne sme da ucenjuje“, poruka je portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

BLIC – Pod naslovom „Ubio ženu kamenom pred decom i socijalnim radnicima“ o ubistvu u novobeogradskom Centru za socijalni rad. Pod naslovom „Počeo EXIT“ sve o novosadskom festivalu.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Moskva: Ne morate da birate mi ili EU“ o jasnoj poruci zvanične Moskve Srbiji. U tesktu „Smrskao ženi glavu pred sinovima“ o ubistvu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu.

DANAS – „EU i SAD grade u Srbiji humanitarni centar“ o saznanjima tog lista da EU planirana da na aerodromu Ponikve kod Užica uloži novac u izgradnju humanitarnog centra koji bi bio pandan rusko srpskom u Nišu. Pod naslovom „Bakić: Gradjanima republika, mafijašima zatvor“ profersor Filozofskog fakulteta Jovo Bakić govori za list o stanju u Srbiji. „Zašto ćuti hiperaktivni prdsednik Vučić“ o strajku u kragujevačkom Fiu.

INFORMER – „Nato sprema udar na Srbiju“ list piše o „tajnim planovima“ Atlantskog saveza. O još jednoj porodičnoj tragediji „Kamenom ubio ženu u Centru za socijalni rad“. List piše o istrazi protiv bivšeg gradonačelnika Zaječara Saše Mirkovića „Mirković preko TV fudbala i kafe otimao milione“.

KURIR – „(Nebojša) Stefanović ogrezao u kriminalu“ list piše da ministar unutrašnjih poslova Srbije „najbrutalnije“ zloupotrebljava uticaj i funkciju. „Vučić kukavica zabranio prodaju Kurira“ – list piše da je redakcija zatrpana pozivima i mejlovima čitalaca iz cele Srbije koji tvrde da „Kurira“ nema ili da je na kioscima potpuno sklonjen u stranu.

POLITIKA – „Poslednja nada za žrtve OVK“ o Specijalnom sudu za ratne zločine na Kosovu i Metohiji. U tekstu „Kamenom ubio suprugu u Centru za socijalni rad “ o ubistvu na Novom Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin: NATO, marš od Srbije“, list piše da će ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom zahtevati da NATO odustane od Srbije i da se širenje na Balkanu zaustavi sa Crnom Gorom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.