U trendu

Direktor turističke organizacije Budve očekuje više gostiju iz Srbije (VIDEO)

Direktor turističke organizacije Budve, Mladen Franović rekao je danas u Beogradu da ove godine očekuje više od 200.000 registrovanih turista iz Srbije koliko je tamo bilo prošle godine i ostvarilo milion noćenja.

On je na Sajmu turzima u Beogradu, rekao za agenciju Beta da je 2017. godina bila rekordna za Budvu i očekuje da se to ponovi ove godine.

„Iz Srbije je prošle godine na Budvanskoj rivijeri bilo i dosta turista koji nisu registrovani“, kazao je Franović.

Turistička sezona će ove godine u Budvi u maju, tradicionalnim karnevalom koji će biti produžen na šest dana, te će „turstima koji dodju u to vreme, to biti sedmica za sećanje“, rekao je Franović.

Posle Karnevala slede festivali gradske muzike i piva.

„Mi smo destinacija koju vole mladi. Budva leti sija, nudi barove, restorane, disko klubove, plaže…“, istakao je Franović.

Svi će, kako je rekao, biti dobro dočekani.

Na pitanje šta je „top“ ponuda on je rekao da „nema toga što Budva ne može da ponudi“.

„Za svakog Janka ima kapa u Budvi“, rekao je Franović i dodao da „čovek može da ‘legne’ u Budvi i za 10 evra i za 3.000 evra jer je ponuda široka i bogata“.

On je kazao da Turistička organizacija Budve nudi najkvalitetniji privatni smeštaj, u više kategorija i veruje da su time svi zadovoljni.

„Kada se izadje u Budvu uveče, kao da ste u Majamiju ili u Rio de Žaneiru“, rekao je Franović.

Sezona biti će zatvorena Festivalom „Si dens“ (Sea Dance) te, kako je dodao, svako može da oceni kada mu odgovara da dodje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.