U trendu

Kraljica novogodišnje noći: Spektakularan provod u Budvi

Gradska muzika Budve, koja je ove godine proslavila značajan jubilej, čak 110 godina postojanja, koncertom u podne, uz zvuke evergreen-a uvela je posetioce svečano u novogodišnji muzički program na trgu ispred drevnih zidina.

Veliki broj posetilaca sunčano i prohladno poslednje decembarsko popodne u 2016. godini provelo je na otvorenim terasama budvanskih kafea i restorana, da bi se u večernjim satima „preselili“ na Trg slikara i uživali u poznatim
hitovima crnogorske grupe „Perper“.

Nakon nastupa cetinjskog benda, na veliku binu izašla je gošća iznenađenja – čelistkinja Ana Rucner, koja je i ovog puta, od svog nastupa napravila spektakl. Regionalna zvezda potvrdila je da je doček Nove godine u Budvi – najuzbudljiviji!

Već uzavrela atmosfera, uz veliki broj obožavalaca, koji su upravo zbog njega pristigli iz svih krajeva bivše Jugoslavije, dočekali su zvezdu večeri – Željka Joksimovića.

Uz spektakularni vatromet i Betovenovu “Odu radosti”, desetine hiljada posetilaca na budvanskom Trgu slikara čestitalo je svojim najbližima srećnu novu 2017. godinu, a potom uz Željka Joksimovića publika je uživala do skoro dva sata nakon ponoći.

Turistička organizacija opštine Budva za prvi dan 2017. godine je organizovala klasični koncert Mediteranskog revijskog orkestra, pod dirigentnskog palicom Radovana Papovića, uz vokalne soliste: Jadranku Jovanović, Olivera Njega, Marka Kalajanovića i Lana Asiju Dabović.

U večernjim satima 1. januara nastupili su Highway trio, Sergej Ćetković i Parni valjak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.