U trendu

Toni Cetinski slomljen, otkazao sve nastupe

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao Toni Cetinski i u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, na YouTube je osvanuo i snimak u kojoj se Toni vozi istom ulicom pre nekoliko meseci, a video je snimljen za emisiju Star in the car. Saobraćajni stručnjak Željko Marušić nakon što je pogledao snimak kazao je kako se Cetinski vozio prebrzo tom ulicom i da je njegova vožnja bila luda, prenose tamošnji medji.

Stigla je i reakcija Tonija Cetinskog na spomenut snimak, a rekaciju prenosimo u celosti.

Poštovani, obraćamo vam se u ime naše stranke, gospodina Tonija Cetinskog, koji je u Pustoj ulici u Rovinju, svojim automobilom naišao na telo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije telo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao da vidi. Nezavisno od stvarnog uzrka smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Cetinskog koji je još uvek u šoku, te je, usled boli i neverice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe.

Nažalost, u medijima se odmah pojavio snimak sa Youtube-a iz marta 2017. godine, za koju saobraćajni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o „brutalnom ugrožavanju saobraćajne sigurnosti“, što apsolutno nije tačno. Radi se o snimku nastalom za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tokom snimanja je obavljena u kontrolisanim i sigurnosnim uslovima i kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

Službenici policije su se uverili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesrećnih i tragičnih okolnosti za porodicu pokojnika kao i za celu porodicu Cetinski. Tužan i slomljen ovim tragičnim događajem, gospodin Cetinski izražava duboko saučešće porodici pokojnika i moli medije da ne prenose netačne i neproverene informacije na kojima se insistira uzrok tragičnog događaj u kom se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj porodici, već se utiče i na ove teške i bolne dane za porodoci pokojnika.

Zastupnica Tonija Cetinskog: advokat Gordana Grubeša

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike