U trendu

URA: Apelujemo da DPS ne pokušava da prekroji izbornu volju gradjana

Kandidat za poslanika koalicije „Crno na bijelo“, od koje zavisi formiranje vlasti nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, Miloš Konatar apelovao je na predstavnike Demokratske partije socijalista (DPS) da ne pokušavaju da promene izbornu volju gradjana.

Kontar je na konferenciji za novinare rekao da su u službenim prostorijama Glavnog grada predstavnici DPS su sklonili kontrolne kupone sa glasačkih listića.

„Prilikom prebrojavanja nesporno se vidi da je članica DPS u toku brojanja sklonila kupone na očigled svih. Kuponi su nadjeni ispod njenog stopala i stolice službenu zabelešku su potpisali i članovi iz DPS. DPS je imao motiv da prilikom pregleda otudji kontrolne kupone. Time se stvaraju uslovi da se poništi glasanje sa tih mesta“, istakao je Konatar.

Konatar je dodao da su članovi izborne komisije potpisali službenu zabelešku, te da su trenutno na licu mesta inspektori iz oblasti privrednog kriminala.

Podgoričke Vijesti su objavile da se u prostorijama Opštinske izborne komisije u Podgorici trenutno nalazi policija, koja nakon uvidjaja uzima izjave članova komisije.

Taj medij prenosi da u službenoj zabelešci o radu izborne komisije Podgorice piše da su 2. septembra u službenim prostorijama Skupštine Glavnog grada prilikom kontrole izbornog materijala na biračkom mestu 63 od strane ovlašćenih predstavnika Demokratske partije socijalista sklonjeni kuponi sa glasačkih listića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.